Laatat ja kaakelit

Laatat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Etsitkö uusia tai erilaisia ideoita kylpyhuoneesi sisustukseen? Meiltä löydät kaikki laadukkaat kaakelit ja muut tarvikkeet kylpyhuoneesi remontointiin. Tilaa omat tarvikkeesi jo tänään ja ryhdy hommiin.

Tyylikkäät laatat kylpyhuoneeseen
Haluatko panostaa kauniisiin ja laadukkaisiin laattoihin? Mosaiikkilaattoja on erilaisia ja niillä saa mukavia yksityiskohtia kylpyhuoneen ja saunan sisustukseen. Mosaiikkien värit voivat vaihdella, koska ne ovat aito luonnontuote. Tämä antaa elävämmän ja luonnollisemman värin. Mosaiikkilaattojen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota käyttötarkoituskestävyyteen sekä kiinnittämistekniikkaan. Valittuasi sopivan mosaiikkilaatan on aika aloittaa laattojen kiinnitys. Vaaleammat ja läpikuultavat mosaiikkilaatat kannattaa kiinnittää valkoisella kiinnityslaastilla, jottei laasti paista läpi. Valkoinen saneerauslaasti on myös hyvä valinta. Ylimääräinen laasti kannattaa poistaa heti. Seinään soveltuvat laatat ovat toiselta puolelta lasitettuja sekä savesta poltettuja. Voit valita joko tumman tai vaaleamman värin kylpyhuoneesi sisustuksesta riippuen. Byggmaxin valikoiman kaakelit ovat laadukkaita, ja ne kestävät vuodesta toiseen.

Lattialämmitys on mukava talvella
lattialämmitys on miellyttävä niin kesällä kuin talvellakin. Kylmällä ilmalla on mukavaa, jos kodinhoitohuoneessa ja pesuhuoneessa on lattialämpö. Silloin pesuhuone kuivuu nopeammin ja pyykitkin saa helpommin kuivaksi. Lattiaan tarkoitettujen laattojen lasitus ei saa olla kiiltävä tai sileä, jotta laatta ei olisi märkänä liukas. Laatat ovat kestäviä ja helposti puhdistettavia. Klinkkerilaattaa käytetään usein lattialämmön kanssa, koska ne kestävät hyvin lämpöä. Sillä on myös kaakelia paremmat lujuusominaisuudet ja se on tiiviimpi. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää paremmin kulutusta ja erilaisia kemikaaleja. Lattialaatatkin on helppo kiinnittää itse. Pitää kuitenkin ottaa huomioon, että kosteissa tiloissa tarvitaan kunnollinen kosteuseristys rakennuslevyjen päälle. Uusilla laatoilla pystyy antamaan uutta ilmettä vanhaankin kylpyhuoneeseen.

Kauniit laatat kylpyhuoneeseen Byggmaxilta
Tilaa kaikki tarvitsemasi laatat meiltä ja saat laatua järkevään hintaan. Meiltä löydät kätevästi myös kaiken muun tarvitsemasi. Tilaa tuotteesi nyt ja tee unelmistasi totta.

103 tuotetta

 1. Mittatikku 50-P
  50 kpl
  Mittatikku 50-P
  Hinta alkaen
  14 95 /kpl
 2. Kaakelilista
  8 mm kiiltävä hopea
  Kaakelilista
  Hinta alkaen
  16 95 /kpl
 3. Kaakelilista
  8 mm valkoinen
  Kaakelilista
  Hinta alkaen
  7 99 /kpl
 4. Seinälaatta 10x20
  Kiiltävä, 0,88 m2/pkt
  Seinälaatta 10x20
  Hinta alkaen
  9 95 /m2
 5. Saumaustyökalu
  Kaksi profiilia
  Saumaustyökalu
  Hinta alkaen
  8 95 /kpl
 6. Seinälaatta 25x40
  Kiiltävä, 1,2 m2/pkt
  Seinälaatta 25x40
  Hinta alkaen
  11 95 /m2
 7. Korjauslaasti Sakret
  Tulenkestävä, 2kg
  Korjauslaasti Sakret
  Hinta alkaen
  21 95 /kpl
 8. Silikoninpoistotyökalu
  Vihreä, muovia
  Silikoninpoistotyökalu
  Hinta alkaen
  7 95 /kpl
 9. Vedeneristysmassa Sakret OAD Plus 6kg
  6kg
  Vedeneristysmassa Sakret OAD Plus 6kg
  Hinta alkaen
  49 95 /kpl

103 tuotetta