Laminaatti Luqa 8 mm

8x192x1285 mm, 2,22 m2/kpl, AC5/33, vedenkestävä, Sensa Mood
Tuotenumero: 651979
Sensa Mood on lattiatuotesarja, jossa on luonnonympäristöjen inspiroima erikoisvalmisteinen vintagekoristelu.
Näytä enemmän
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Laminaatti Luqa 8 mm

Laminaattilattia Sensa Mood on osa saksalaisen lattiavalmistajan Classenin kehittämää Sensa Mood -lattiatuotesarjaa. Sensa Mood on lattiatuotesarja, jossa on luonnonympäristöjen inspiroima erikoisvalmisteinen vintagekoristelu. Sensa Mood -lattialankuissa on sileä pinta mutta viistetyt reunat, jotka korostavat lankkuja ja sen tekstuureja. Kulutuskestävyyden lisäksi lattia on myös vedenkestävä, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Vedenkestävyyden takaavat liitokset, joissa on moderni Megaloc 2.0 -napsautusjärjestelmä.

Kestävyysluokka
Lattian AC-luokitus on 5, mikä tekee siitä erittäin kulutusta kestävän. Siksi se sopii kodin käytetyimpiin tiloihin sekä paljon liikennöityihin julkisiin tiloihin, kuten varastoihin, kouluihin ja ravintoloihin. Takuu
Lattialla on elinikäinen takuu, kun asennus on suoritettu oikein asennusohjeita noudattaen. Takuuaika koskee asentamista kaikenlaisiin ympäristöihin. Vesikiertoinen lattialämmitys (ei sähköinen) soveltuu lattian alle, koska sen alla on asianmukainen aluskerros.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Sensa