Laminaatti Marana 8 mm

8x192x1285 mm, 2,22 m2/kpl, AC5/33, vedenkestävä, Sensa Skyline
Tuotenumero: 651946
Sensa Skyline on lattiatuotesarja, jonka klassinen muotoilu edistää tilan tuntua hillityllä tavalla.
Näytä enemmän
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Laminaatti Marana 8 mm

Laminaattilattia Sensa Skyleline on osa saksalaisen lattiavalmistajan Classenin kehittämää Sensa Skyline -lattiatuotesarjaa. Sensa Skyline on lattiatuotesarja, jonka klassinen muotoilu edistää tilan tuntua hillityllä tavalla. Sensa Mood -lattialankuissa on matta pinta mutta viistetyt reunat, jotka korostavat lankkuja ja sen tekstuureja. Kulutuskestävyyden lisäksi lattia on myös vedenkestävä, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Vedenkestävyyden takaavat liitokset, joissa on moderni Megaloc 2.0 -napsautusjärjestelmä.*

Kestävyysluokka
Lattian AC-luokitus on 5, mikä tekee siitä erittäin kulutusta kestävän. Siksi se sopii kodin käytetyimpiin tiloihin sekä paljon liikennöityihin julkisiin tiloihin, kuten varastoihin, kouluihin ja ravintoloihin.

Takuu
Lattialla on elinikäinen takuu, kun asennus on suoritettu oikein asennusohjeita noudattaen. Takuuaika koskee asentamista kaikenlaisiin ympäristöihin. Vesikiertoinen lattialämmitys (ei sähköinen) soveltuu lattian alle, koska sen alla on asianmukainen aluskerros.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Sensa