Laminaatti Mesa XL 8 mm

8x280x1282 mm, 2,518 m2/kpl, AC5/33, vedenkestävä, Sensa Skyline Large
Tuotenumero: 651960
Sensa Skyline XL on lattiatuotesarja, jossa on erityisen leveitä lankkuja eli 280 mm, mikä erottaa ne Sensa Skylinesta.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Laminaatti Mesa XL 8 mm

Laminaattilattia Sensa Skyline XL on osa saksalaisen lattiavalmistajan Classenin kehittämää Sensa Skyline XL -lattiatuotesarjaa. Sensa Skyline XL on lattiatuotesarja, jossa on erityisen leveitä lankkuja eli 280 mm, mikä erottaa ne Sensa Skylinesta. Samoin kuin Sensa Skyline -sarja, tämä on lattiatuotesarja, jonka klassinen muotoilu edistää tilan tuntua hillityllä tavalla. Sensa Mood XL -lattialankuissa on matta pinta mutta viistetyt reunat, jotka korostavat lankkuja ja sen tekstuureja. Kulutuskestävyyden lisäksi lattia on myös vedenkestävä, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Vedenkestävyyden takaavat liitokset, joissa on moderni Megaloc 2.0 -napsautusjärjestelmä.

Kestävyysluokka
Lattian AC-luokitus on 5, mikä tekee siitä erittäin kulutusta kestävän. Siksi se sopii kodin käytetyimpiin tiloihin sekä paljon liikennöityihin julkisiin tiloihin, kuten varastoihin, kouluihin ja ravintoloihin.

Takuu
Lattialla on elinikäinen takuu, kun asennus on suoritettu oikein asennusohjeita noudattaen. Takuuaika koskee asentamista kaikenlaisiin ympäristöihin. Vesikiertoinen lattialämmitys (ei sähköinen) soveltuu lattian alle, koska sen alla on asianmukainen aluskerros.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Sensa
Tavarantoimittajan tuotenumero 56188