Laminaatti Quala 8 mm

8x192x1285 mm, 2,22 m2/kpl, AC5/33, vedenkestävä, Sensa Mood
Tuotenumero: 651983
Paino: 15.32
Sensa Mood on lattiatuotesarja, jossa on luonnonympäristöjen inspiroima erikoisvalmisteinen vintagekoristelu.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
16 95 /m2
kpl
Laminaatti Quala 8 mm
Laminaattilattia Sensa Mood on osa saksalaisen lattiavalmistajan Classenin kehittämää Sensa Mood -lattiatuotesarjaa. Sensa Mood on lattiatuotesarja, jossa on luonnonympäristöjen inspiroima erikoisvalmisteinen vintagekoristelu. Sensa Mood -lattialankuissa on sileä pinta mutta viistetyt reunat, jotka korostavat lankkuja ja sen tekstuureja. Kulutuskestävyyden lisäksi lattia on myös vedenkestävä, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Vedenkestävyyden takaavat liitokset, joissa on moderni Megaloc 2.0 -napsautusjärjestelmä.

Kestävyysluokka
Lattian AC-luokitus on 5, mikä tekee siitä erittäin kulutusta kestävän. Siksi se sopii kodin käytetyimpiin tiloihin sekä paljon liikennöityihin julkisiin tiloihin, kuten varastoihin, kouluihin ja ravintoloihin. Takuu
Lattialla on elinikäinen takuu, kun asennus on suoritettu oikein asennusohjeita noudattaen. Takuuaika koskee asentamista kaikenlaisiin ympäristöihin. Vesikiertoinen lattialämmitys (ei sähköinen) soveltuu lattian alle, koska sen alla on asianmukainen aluskerros.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 56211
Tavaramerkki Sensa