Lattialista 2000 SX184 ORAC DECOR

200x 1.3x11, duropolymeeri
Tuotenumero: 662962
Uusilla pyöristetyillä Orac Decor® -profiileilla on lukematon määrä erilaisia käyttömahdollisuuksia. SX183 on CASCADE-perheen suurin jäsen.
Näytä enemmän
st
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Lattialista 2000 SX184 ORAC DECOR

Uusilla pyöristetyillä Orac Decor® -profiileilla on lukematon määrä erilaisia käyttömahdollisuuksia. SX183 on CASCADE-perheen suurin jäsen.

Saat sillä tilaan helposti yhtenäisen ilmeen, sillä voit käyttää samaa profiilia sekä paneelilistana, kulmalistana, ovikoristeena ja jopa sokkelina!

Sisustuslistoja ei tarvitse tehdä puusta. Tämä paneelilista on tehty helposti työstettävästä ja muotonsa säilyttävästä muovista. Listat on helppo kiinnittää itse liimalla ja maalata sitten, jolloin koriste sulautuu hyvin seinään. Vanhojen talojen aikojen kuluessa tuhoutuneet listat ja koristeet on helppo palauttaa entiseen loistoonsa. Nykyaikainen sisustus antaa mahdollisuuden leikitellä useiden eri aikakausien aineksilla, joista voi luoda juuri omaan makuun sopivan kokonaisuuden.

Asennus

Tuotetta sahataan, hiotaan ja työstetään tavallisilla käsityökaluilla ennen asennusta. Kiinnitä listat DecoFix Pro -liimalla. Liitoskohdat liimataan DecoFix Extra -liimalla. Ylimääräinen liima puhdistetaan välittömästi vedellä ja miedolla saippualiuoksella.

Duropolymeeri

Duropolymeeri on iskun- ja vedenkestävä erittäin tiheä muoviseos. Sen pinta sopii hyvin maalattavaksi, sillä hienosyisetkin yksityiskohdat erottuvat selkeästi. Materiaalia on helppo työstää ja hioa tavallisilla käsityökaluilla asennuksen yhteydessä. Voidaan käyttää myös ulkona. Puhdistettaessa materiaali kestää kosteutta ja useimpia puhdistusaineita.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero SX184
Tavaramerkki Orac Decor