Lattialista SX185 ORAC DECOR

200x 2.5x12, duropolymeeri
Tuotenumero: 662965
Orac Decor® -merkin uudessa SX185-lattialistassa on tyylikäs pyöristetty yläosa ja se voidaan asentaa jo olemassa olevan lattialistan päälle (mitat enintään 1,7 x 9,5 cm).
Näytä enemmän
st
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Lattialista SX185 ORAC DECOR

Orac Decor® -merkin uudessa SX185-lattialistassa on tyylikäs pyöristetty yläosa ja se voidaan asentaa jo olemassa olevan lattialistan päälle (mitat enintään 1,7 x 9,5 cm). Ihanteellinen ratkaisu tilanteissa, joissa vanhojen lattialistojen poistaminen on vaikeaa tai mahdotonta. Lista on myös käytännöllinen ja koristeellinen ratkaisu sähköjohtojen peittämiseen.

Sisustuslistoja ei tarvitse tehdä puusta. Tämä paneelilista on tehty helposti työstettävästä ja muotonsa säilyttävästä muovista. Listat on helppo kiinnittää itse liimalla ja maalata sitten, jolloin koriste sulautuu hyvin seinään. Vanhojen talojen aikojen kuluessa tuhoutuneet listat ja koristeet on helppo palauttaa entiseen loistoonsa. Nykyaikainen sisustus antaa mahdollisuuden leikitellä useiden eri aikakausien aineksilla, joista voi luoda juuri omaan makuun sopivan kokonaisuuden.

Asennus

Tuotetta sahataan, hiotaan ja työstetään tavallisilla käsityökaluilla ennen asennusta. Kiinnitä listat DecoFix Pro -liimalla. Liitoskohdat liimataan DecoFix Extra -liimalla. Ylimääräinen liima puhdistetaan välittömästi vedellä ja miedolla saippualiuoksella.

Duropolymeeri

Duropolymeeri on iskun- ja vedenkestävä erittäin tiheä muoviseos. Sen pinta sopii hyvin maalattavaksi, sillä hienosyisetkin yksityiskohdat erottuvat selkeästi. Materiaalia on helppo työstää ja hioa tavallisilla käsityökaluilla asennuksen yhteydessä. Voidaan käyttää myös ulkona. Puhdistettaessa materiaali kestää kosteutta ja useimpia puhdistusaineita.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero SX185
Tavaramerkki Orac Decor