Lattianäyte Tammi 1-sauvainen Tartufo 180mm Barlinek

18x25cm
Tuotenumero: 654096
Paino: 0.38
Tilaa näytepala ennen uuden parkettilattian ostamista, jotta voit vertailla lattiavaihtoehtoja kaikessa rauhassa.
Saatavilla Verkossa
Ilmainen
rahti
Lähetetään
3-5 arkipäivät sisällä
2 99 /kpl
kpl
Lattianäyte Tammi 1-sauvainen Tartufo 180mm Barlinek
Tilaa näytepala ennen uuden parkettilattian ostamista, jotta voit vertailla lattiavaihtoehtoja kaikessa rauhassa.

Tammilautaparketti, joka luo kodikasta tunnelmaa. Sopii hyvin sekä olohuoneeseen että makuuhuoneeseen.

Lajitelma

Vaihteleva puukuvio, luonnollisia värisävyjä. Pienehköjä terveitä ja pohjustettuja oksakohtia voi esiintyä. Harjatuilla pinnoilla puun pienet epätäydellisyydet ja korjaukset ovat mahdollisia.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.

5GS-järjestelmä helpottaa ja nopeuttaa asennusta

5GS on lattioiden ponttijärjestelmä ruotsalaiselta Välingeltä. Sen ansiosta lattia voidaan asentaa jopa 25 prosenttia nopeammin ilman erityisiä työkaluja.

Hoito

Öljytty lattia vaatii säännöllistä hoitoa. Lattian pinnan puhdistukseen käytetään suopaa, joka tunkeutuu myös puun huokosiin ja ehkäisee siten lian ja nesteiden pinttymistä. Lattian voi pestä suovalla 1–2 kertaa viikossa. Puupuhdistusainetta käytetään puhdistukseen ennen lattian uudelleen öljyämistä tai silloin, kun lattiaan halutaan mattapinta, joka saa sen näyttämään uudelta. Käsittely tarvitsee tehdä vain joka toinen vuosi tai tarpeen mukaan. Mitä enemmän lattia altistuu kulutukselle, sitä useammin sitä tarvitsee hoitaa. Normaalille kulutukselle altistuva olohuoneen lattia tarvitsee öljytä uudelleen vain joka toinen vuosi.

Lakkaus ja hionta

Lattiassa on useita kerroksia UV-kovetettua lakkaa, mikä tekee parkettilattiasta helppohoitoisen ja suojaa sitä lialta ja naarmuilta.
Kulutuspinnan paksuus: 2,5 mm
Lakan kestävyys: >3000 kierrosta
Hionta: Kulutuspinta voidaan hioa 2–3 kertaa lattian kulumisesta ja mahdollisista vaurioista riippuen. Hionta tulee teettää ammattilaisella. Huomaa, että lattiaa ei ole läpivärjätty.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 654096
Pontattu Ei
Tavaramerkki Barlinek