Bergo

Bergo Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Etsitkö kätevää ja jaloille miellyttävää lattiapäällystettä? Bergo muovilaatta sopii sekä sisä- että ulkotiloihin ja monenlaisille lattioille esimerkiksi varastoissa, kellareissa ja terasseilla. Tutustu edullisiin muovilaattoihin meillä!

Bergo on miellyttävä, tyylikäs ja helppo
Valitse vinyylilaatta Bergo, kun tarvitset helpon ja huoltovapaan suojan kuluneeseenkin lattiaan. Peitä sillä esimerkiksi kosteuden ja homeen vaurioittamat lattiat kellareissa, ja näin lattialla huomattavasti mukavampi kävellä. Sisätiloissa voit käyttää muovilaattoja esimerkiksi kosteissa tiloissa, kuten saunoissa, pesuhuoneissa ja muissa kodin toiminnallisissa tiloissa. Esimerkiksi harmaa, kierrätysmuovista valmistettu laatta näyttää todella tyylikkäältä kodinhoitohuoneen lattialla. Muovilaattaa käytetään paljon myös julkisissa tiloissa, esimerkiksi myymälöissä, eikä syyttä. Se mukautuu täydellisesti asennusalustaansa antaen sen hengittää. Muovilaatta on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä se on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja on päästötön. Voit valita muovilaattasi useista eri väri- ja kuviovaihtoehdosta. Asennat laatat lattiallesi todella helposti. Et tarvitse työhön erillisiä nauloja, ruuveja tai liimaa. Lisätarvikkeina saatat kuitenkin tarvita reuna- ja kulmalistoja sekä laajenemislistoja ja -ristejä. Löydät nekin edullisesti Byggmaxista.

Bergo sopii myös ulkotiloihin
Muovilaatta on helppo ja erittäin käytännöllinen vaihtoehto myös ulkotiloissa. Esimerkiksi terassilla tai parvekkeella on miellyttävää kävellä avojaloin, kun lattia on päällystetty muovilaatalla. Muovilaatta kestää hyvin myös pakkasta, joten voitkin käyttää muovilaattoja ulkotiloissa vuoden ympäri. Muovilaatoilla voi päällystää jopa kokonaisia tenniskenttiä. Ne ovat esimerkiksi Ruotsin tennisliiton hyväksymät mm. ääntä vaimentavan ja huoltovapaan ominaisuutensa ansiosta. Pihaasi ei ehkä aivan tenniskentän kokoista laatoitusta mahdu, mutta terassit ja katokset saavat muovilaatoilla todella kivan ilmeen sekä miellyttävän pinnan. Valitse siis Bergo muovilaatat, kun haluat siistiä lattian ilmettä ja tehdä ne entistä miellyttävimmiksi kävellä. Kun ostat muovilaatat Byggmaxilta, säästät samalla rahaa. Ja kun tilaat tuotteesi verkkokaupastamme, saat tuotteet vaivattomasti jopa suoraan kotiovellesi.

Bergo - kierrätysmuovista valmistetut laatat Byggmaxilta
Valitse Bergo sekä sisä- että ulkotiloihin. Muovilaatat ovat helppo, kestävä ja tyylikäs tapa suojata lattiapinnat. Löydät kattavan valikoiman erilaisia muovilaattoja verkkokaupastamme. Tervetuloa ostoksille!

Tuote 1-25 (40)

 1. Värinäyte Bergo Yellow flame
  1 95
 2. Värinäyte Bergo True white
  1 95
 3. 8x5 cm, Spring Grass
  Värinäyte Bergo Vihreä
  1 95
 4. Värinäyte Bergo Stone grey
  1 95
 5. Värinäyte Bergo Orange glow
  1 95
 6. Värinäyte Bergo Marble grey
  1 95
 7. Värinäyte Bergo Shadow grey
  1 95
 8. Värinäyte Bergo Grey cloud
  1 95
 9. 8x5 cm, Chocolate Brown
  Värinäyte Bergo Chocolate brown
  1 95
 10. 8x5 cm, Blue Violet
  Värinäyte Bergo Liila
  1 95
 11. 8x5 cm, Brown Velvet
  Värinäyte Bergo Ruskea
  1 95
 12. Värinäyte Bergo Silk black
  1 95
 13. 8x5 cm, Blue Heaven
  Värinäyte Bergo Sininen
  1 95
 14. Värinäyte Bergo Beige linen
  1 95
 15. Click, UV- och färgstabil, storlek 380x380x10mm 7st/paket (totalt 1 m2)
  Bergo Nova System 2 Grafiitinharmaa
  28 00

Tuote 1-25 (40)