Ulkolattia

Ulkolattia on tyylikäs ja raikas lattiaratkaisu terassille ja parvekkeelle. Terassilaudat, komposiittilaatat ja tekonurmi ovat hyviä ratkaisuja niin parvekkeen kuin terassin lattian päivittämiseen. Byggmaxilta löydät monet eri vaihtoehdot tilanteeseen kuin tilanteeseen. Edullinen ulkolattia on helppo asentaa itse ja pääset nauttimaan kesän kauniista ilmoista omalla terassilla.

Ulkolattia viimeistelee terassit ja parvekkeet

Helposti ja näppärästi asennettavissa olevat ulkolattiat on mahdollista laittaa paikoilleen itse. Esimerkiksi terassille terassilaudat ovat oiva ratkaisu: kyllästetyt terassilaatat voi laittaa paikoilleen palapelin lailla ja ne kestävät käyttöä vuosi toisensa jälkeen. Puhtaana pitäminen on vaivatonta ja freesi lookki säilyy pitkään.

Terassilaudat toimivat myös parvekkeella. Tekonurmi on hyvä ratkaisu heille, jotka kaipaavat kesätunnelmaa ja jotka haluavat nauttia ruohosta paljaiden jalkojen alla. Ulkolattia sopii hyvin myös esimerkiksi grillipaikan alle: luo viihtyisä alue grillaamiseen ja ulkona syömiseen Byggmaxin ulkolattioiden avulla.

Oli valitsemasi ulkolattia sitten mikä hyvänsä, voit tilata sen helposti Byggmaxilta kotiin. Edullinen ulkolattia viimeistelee terassit ja parvekkeet ja suorastaan kutsuu viettämään aikaa raikkaassa ilmassa ulkosalla.

Haluaisitko luoda parvekkeelle tai terassille raikkaan ilmeen nopeasti ja edullisesti Byggmaxilta saat terassilaudat, komposiittilaatat ja tekonurmen tuomaan kesätunnelmaa. Kaikki ulkolattiamme ovat kestäviä ja vaativat vain vähän huoltoa, joten niistä nauttiminen on helppoa.
Näytä enemmän
Suodata

6 Tulokset

Järjestä
Kyllästetty
13 95  €
Gop
Saatavana useita värejä
Hortus
Leveys: 50 cm, 10,00 m2
Nordic Play
Saatavana useita värejä
Nordic Play
Saatavana useita värejä
Nordic Play
Saatavana useita värejä
Alkaen 2 248  €