Rakennuslevyt

Rakennuslevyt Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Yhteenpuristettu puulastu ja liima ovat lastulevyjen perusta. Lastulevy on tarkoitettu kuiviin tiloihin ja se soveltuukin sen takia sisälle taloon erinomaisesti. Niitä voidaan käyttää myös kaapeissa hyllyinä. Vain mielikuvituksesi on rajana.

Kestävät akryylilevyt soveltuvat monenlaiseen rakentamiseen
Rakennuslevyt ovat tapa eristää kotisi ääniltä, hajuilta, viimalta ja kuumuudelta. Materiaalista riippuen ne ovat myös erittäin paloturvallisia. Läpinäkyvästä materiaalista valmistetut akryylilevyt ovat iskunkestäviä ja ne kestävät hyvin sekä aurinkoa, sadetta että tuulta. Käyttökohteiden suhteen akryylilevy on erittäin monipuolinen, koska se sopii niin sisätiloihin kuin ulkotiloihin. Tyypillisimpiä rakennettavia kohteita ovat esimerkiksi kasvihuoneet, kylpyhuoneet, erilaiset väliseinät ja sääsuojat. Akryylilevyt sopivat myös korvaamaan lasit. Jos sinulla on jokin arvokas juliste tai suuri kartta, voit peittää sen kahdella akryylilevyllä, mikä pitää esineen hyvänä pidemmän aikaa. Akryylilevyt soveltuvat myös terraarion rakentamiseen, jos sinulla on suunnitteilla hankkia lemmikiksi käärme tai lisko. Jos on osaamista ja kädentaitoja, voit tehdä vaikka uuden kahvipöydän tai istuimen.

Oikeanlaiset työkalut auttavat projektissa
Teetkö väliseinää, kasvihuonetta tai kenties terraariota? Sähkötyökalut ja -koneet auttavat sinua kaikissa projekteissasi. Tarvitsitpa sitten pyörösahan, maaliruiskun tai ruuvinvääntimen, löydät ne kaikki Byggmaxilta. Suuresta työkalujen valikoimastamme löydät sinulle sopivat työkalut, jotka tekevät rakentamisesta ja työskentelystä mielekästä puuhaa. Kun olet valinnut, mitkä rakennuslevyt otat käyttöösi seuraavan projektisi aikana, onkin tarpeellista vilkaista, millaisia työkaluja voit käyttää. Ruuvinvääntimen avulla kiinnität tai poistat ruuvit sekä myös poraat reiät tarvittavia kiinnikkeitä varten vaivattomasti. Pyörösaha taas soveltuu hyvin puun ja levyjen sahaamiseen. Voit säätää sahaussyvyyttä ja jiirisahauskulmaa, mikä taas helpottaa työskentelyä huomattavasti. Maaliruiskun avulla pystyt maalaamaan pinnat nopeasti. Jos tarvitset apua jossakin, niin kysy meiltä. Autamme sinua mielellämme löytämään oikeanlaiset ratkaisut, työkalut ja materiaalit kaikkiin projekteihisi.

Vankat rakennuslevyt hyvään hintaan Byggmaxilta
Oletpa sitten remontoimassa tai rakentamassa kannattaa sinun hakea laadukkaat rakennuslevyt Byggmaxilta järkevään hintaan. Löydät kaikkiin tarpeisiisi sopivat materiaalit. Meidän kanssamme onnistut kaikissa projekteissasi.

22 tuotetta

 1. Hinta alkaen
  9 95 /kpl
  2-10 p
 2. Hinta alkaen
  16 95 /kpl
  2-5 p
 3. Hinta alkaen
  24 95 /kpl
  2-5 p
 4. Hinta alkaen
  6 99 /kpl
  2-5 p
 5. Hinta alkaen
  11 95 /kpl
  2-5 p
 6. Hinta alkaen
  2 95 /kpl
  2-5 p
 7. Hinta alkaen
  39 95 /kpl
  2-5 p
 8. Hinta alkaen
  6 99 /kpl
  2-5 p
 9. Hinta alkaen
  59 95 /kpl
  2-5 p
 10. Hinta alkaen
  11 95 /kpl
  2-5 p
 11. Hinta alkaen
  7 88 /kpl
  2-10 p
 12. Hinta alkaen
  7 99 /kpl
  2-10 p
 13. Hinta alkaen
  8 99 /kpl
  2-10 p
 14. Hinta alkaen
  5 99 /kpl
  2-10 p
 15. Hinta alkaen
  6 95 /kpl
  2-10 p
 16. Hinta alkaen
  19 95 /kpl
  2-5 p
 17. Hinta alkaen
  29 95 /kpl
  2-10 p

22 tuotetta