Märkätilalevyt

Märkätilalevyt ja kostean tilan levyt löytyvät edullisesti Byggmaxin valikoimasta. Jos olet oman elämäsi remonttireiska ja tarvitset rakennuslevyä kosteaan tilaan, tutki Byggmaxin märkätilalevyjen valikoimaa. Märkätilalevyt ovat veden- ja iskunkestäviä sekä palamattomia levyjä rakennuskäyttöön.

Märkätilalevyt kosteaan tilaan

Modernista kuitusementistä valmistettu Hydropanel märkätilalevy on nykyaikainen rakennuslevy, joka soveltuu monipuolisten testattujen ominaisuuksiensa ansiosta useisiin eri käyttökohteisiin. Hydropanel märkätilalevy on palamaton, veden- ja iskunkestävä sekä äänieristävä rakennuslevy. Kyseinen märkätilalevy on M1-päästöluokiteltu ja CE-merkitty.

Se valmistetaan modernilla tuotantomenetelmällä, eli autoklaavauksella. Tämän prosessin ansiosta märkätilalevyjen kosteuseläminen on hyvin pieni. Autoklaavauksella valmistetut märkätilalevyt ovat sitkeitä ja niissä on kova ja tasainen pinta. Hydropanelin käyttökohteita ovat muun muassa märkätilat, sisäseinät ja sisäkatot. Ne on helppo ja näppärä asentaa perusohjeistuksen avulla.

Oli tarpeesi sitten mikä tahansa, Byggmaxilta löydät edulliset märkätilalevyt ja kostean tilan levyt. Voit tilata ne suoraan kotiin tai noutaa ne lähimmästä Byggmax -myymälästä. Jos tarvitset apua märkätilalevyn valinnassa tai sen käyttämisessä, voit pyytää apua Byggmaxin ammattimaiselta henkilökunnalta.

Näytä enemmän
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.