Levytavara

Levytavara Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Teitpä sitten uutta tai remontoit vanhaa, uudenaikaisilla, laadukkailla levytuotteilla varmistat toimivan loppuratkaisun. Byggmaxin valikoimasta löydät lukuisia eri vaihtoehtoja perusvanerista tuulensuojalevyihin, kipsilevyihin ja OSB- tai MDF-levyihin. Byggmaxissa tuotteiden vertailu on helppoa, ja käyttötarkoitukseen sopivan rakennuslevyn valinta onnistuu varmasti. Samalla voit hankkia myös ruuvit ja naulat sekä kätevät työkalut ja koneet kaikkeen rakentamiseen.

Levytavaralla suuret remontit ja pienet parannukset onnistuvat
Käyttökohteen mukaan valittu levytavara takaa sujuvan rakennustyön ja laadukkaan lopputuloksen. Byggmaxin laaja valikoima tarjoaa useita vaihtoehtoja käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi filmivaneri on kestävä ja kätevä levy, josta on helppo rakentaa vaikkapa kuljetuskaluston lattioita, seiniä tai muita osia. Jos filmivanerin reunoja joudutaan työstämään, on ne käsiteltävä esimerkiksi maalilla tiiviyden varmistamiseksi. OSB-levy valmistetaan ristiin liimatuista puulastuista. Se on kestävä rakennuslevy, jota on helppo käyttää muun muassa aluslevyinä. MDF-levy sopii pienempiin kohteisiin, kuten sisustukseen, harrasterakentamiseen tai huonekalujen nikkarointiin. Levyä suositellaan käytettäväksi sisätiloissa. Levytavara pitää sisällään myös kipsilevyt, jotka ovat nykyään suosittuja sisätilojen rakentamisessa. Myös kipsilevyistä löytyy erilaisia ominaisuuksia käyttökohteen mukaan.

Saneeraa, rakenna tai nikkaroi
Saneeraus voi antaa vanhalle rakennukselle aivan uudenlaista asumismukavuutta. Levytavara tarjoaa lukuisia eri vaihtoehtoja myös peruskorjaukseen. Ennen kuin asennetaan ulkovuorausta, tulee tuulensuojalevyillä sulkea rakennuksen sisäosat. Laadukas tuulensuojalevy pysäyttää tuulen ja kosteuden. Levyt suojaavat eristeitä ja sisätilaa sateelta ja tuulelta. Valitsemalla näihin kohteisiin tarkoitetut suojalevyt alapohjan, kattorakenteiden ja ulkoseinien eristykseen saat niistä kaiken hyödyn irti. Lastulevyä voidaan käyttää rakentamisessa tai huonekalujen nikkaroinnissa. Se on useimmiten massiivipuun tai vanerin korvike. Uusinta uutta edustaa Hydropanel, kuitusementistä valmistettu rakennuslevy, jolla on samoja ominaisuuksia kuin kipsilevyllä. Se on laajasti testattu ja soveltuukin näin useisiin käyttökohteisiin. Se on palamaton, veden- ja iskunkestävä ja eristää myös äänen. Hydropanel-levyä voidaan käyttää kosteiden tilojen rakentamisessa sekä sisätiloissa.

Laadukas levy tuo energiatehokkuutta ja asumisviihtyisyyttä
Byggmaxin valikoimasta löytyy sopiva levytavara erilaisiin tarkoituksiin ja kohteisiin. Valikoimasta löytyy todella monipuolisia rakennuslevyjä - esimerkiksi kipsilevy tai uusi Hydropanel-levy voi olla samalla myös äänieristyslevy. Kipsilevyjen suosio on kasvanut, sillä ne eristävät hyvin ääntä ja ovat lisäksi paloturvallisia. Ne ovat osaltaan myös luomassa hyvää sisäilmaa. Monikäyttöisten levyjen lisäksi Byggmaxista löytyy esimerkiksi kätevät hyllytasot, joista syntyy näppärästi niin seinähylly kuin kaappikin - vain mielikuvitus on rajana. Rakentaminen sujuu jouhevasti, kun käytössä on kätevät sähkötyökalut ja -koneet. Olennainen osa rakennusturvallisuutta on miellyttävän työympäristön luominen. Laadukkaat ja tukevat tikkaat ja rakennustelineet tekevät työskentelystä sujuvaa. Laudoista kyhätyillä telineillä tasapainoilu on hengenvaarallista ja turha varominen taas hidastaa työntekoa. Satsaa siis työskentelyn mukavuuteen ja sujuvuuteen; hanki myös sopivat telineet Byggmaxilta.

Tee mitä haluat - Byggmaxista löydät sopivan levytavaran
Rakentamista tai remontoimista voi tuskin pitää halpana harrastuksena. Byggmax on kuitenkin sen verran edullinen hankintapaikka, että hurjimpienkin unelmien toteuttaminen onnistuu varmasti. Käyttökohteeseen valittu sopiva levytavara takaa osaltaan sujuvan työskentelyn ja laadukkaan lopputuloksen. Oletko haaveillut esimerkiksi vanhan kohteen saneerauksesta? Paranna vanhankin talon energiatehokkuutta ja asumismukavuutta helposti. Levyillä myös sisustaminen onnistuu näppärästi.

16 tuotetta

 1. Astiakaapin Tasohylly
  Astiakaapin Tasohylly
  Hinta alkaen
  6 95 /kpl
  3-6 p
 2. Astiakaapin Lautashylly
  Astiakaapin Lautashylly
  Hinta alkaen
  10 95 /kpl
  3-6 p
 3. 6x620x2390mm, valkoinen NCS S0502-Y, 1,4818 m2/pkt, hyötyleveys 600mm
  Seinäpaneeli
  Hinta alkaen
  19 19 /kpl
  2-10 p
 4. 10x2400x154mm, vit, 8 st/pkt
  MDF SEINÄ- JA KATTOPANEELI
  Hinta alkaen
  10 95 /m2
  2-5 p
 5. 16x285x2650mm, melamiinipinnoitettu
  Hyllytaso
  Hinta alkaen
  10 90 /kpl
  2-5 p
 6. Poistotuote, Valkoinen 5mx16mm
  Reunalista
  Hinta alkaen
  1 99 /kpl
  2-5 p
 7. POISTOTUOTE, Valkoinen 5mx19mm
  Reunalista
  Hinta alkaen
  3 49 /kpl
  2-5 p
 8. Hinta alkaen
  22 15 /kpl
  2-5 p
 9. Centline STP, 10X150X2600, 2,26m2/pkt
  MDF-paneeli puunsyy
  Hinta alkaen
  31 50 /kpl
  2-5 p
 10. Valkovahattu, 2,26m2/pkt
  MDF Paneeli 10x150x2600
  Hinta alkaen
  29 95 /kpl
  2-5 p
 11. kevytbetoni, 0,52 m2/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
  Verhoilukivi Boston
  Hinta alkaen
  19 95 /m2
  2-5 p
 12. Kevytbetoni, 0,52 m2/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
  Koristekivi Boston
  60   /m2
  4-5 v
 13. Kevytbetoni, kulma, 1,13 m korkeus/paketti, kiinnitetään laastilla
  Koristekivi Kulma Palermo
  43   /kpl
  4-5 v
 14. Kevytbetoni, 0,62 m2/paketti, kiinnitetään laastilla
  Koristekivi Palermo
  56   /m2
  4-5 v
 15. Kevytbetoni, kulma, 0,87 m korkeus/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
  Koristekivi Kulma Boston
  33   /kpl
  4-5 v
 16. 15kg, hammaslastalla 2-5 kg/ m2
  Koristekivi Laasti
  29   /kpl
  4-5 v

16 tuotetta