MÖKKI KIIRUNA LUOMAN

Puu, 15 kvm
Tuotenumero: 6114858
Luoman Kiiruna on avara ja valoisa pulpettikattoinen rakennus, joka on valmistettu 70 mm vahvuisesta hirrestä. Täällä kelpaa viettää kesäpäivää tai tunnelmoida syksyllä illan hämärtyessä. Suurten ikkunoidensa ansiosta tämä malli sopii erityisen hyvin esimerkiksi ateljeeksi tai vaikka kesäkeittiöksi.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
10-15 arkipäivän sisällä
8499   /st
st
MÖKKI KIIRUNA LUOMAN
Pohjan ala tässä mallissa on 15 m2 leveyden ollessa 5 metriä ja syvyyden 3 metriä. Harjakorkeus on 284 cm, ja vapaa sisäkorkeus matalimmillaan noin 220 cm. Katon ala vierasmajassa on 19,4 m2.

Toimituksen sisältö
Tuotepakettiin kuuluvat hirsien, oven ja ikkunan sekä lattia- ja kattolautojen lisäksi helat, naulat ja ruuvit. Myös nurkkiin asennettavat kierretangot sisältyvät toimitukseen. Mökin lattialautojen paksuus on 28 mm. Hirret ovat 70 mm vahvuiset ja tuplapontilla, minkä ansiosta rakennus on erityisen tukeva.

Katemateriaali ei sisälly toimitukseen. Katemateriaaliksi suosittelemme tiivissaumakatetta. Tiilikatetta tai palahuopaa emme suosittele. Katemateriaali on asennettava heti rakennuksen pystytyksen jälkeen.

Mökin osat on tehtaalla valmiiksi työstetty koneellisesti. Kyse on kuitenkin rakentamisesta, joten varaa pystytykseen yleisimmät työkalut, kuten mittanauha, vesivaaka, vasara, saha, ruuvinväännin ja pora.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 0170503010
Tavaramerkki Luoman