MÖKKI TIAINEN LUOMAN

Puu, 15,3 kvm
Tuotenumero: 6114857
Luoman Tiainen on parvellinen pariaitta 70 mm hirrellä. Pohjan ala tässä mallissa on reilut 15 m², ja seinien mitat ovat 5,1 x 3 m. Sivuseinäkorkeus on noin 250 cm ja harjakorkeus 357 cm. Pariaitan toisen puolikkaan yläpuolella on parvi. Terassin koko on 85 x 510 cm. Ovissa ja ikkunassa on eristysturvalasit.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

MÖKKI TIAINEN LUOMAN

Toimituksen sisältö
Tuotepakettiin kuuluvat hirsien, oven ja ikkunan sekä lattia- ja kattolautojen lisäksi helat, naulat ja ruuvit. Myös nurkkiin asennettavat kierretangot sisältyvät toimitukseen. Mökin lattialautojen paksuus on 21 mm. Hirret ovat 70 mm vahvuiset ja tuplapontilla, minkä ansiosta rakennus on erityisen tukeva.

Katemateriaali ei sisälly toimitukseen. Katemateriaaliksi suosittelemme tiivissaumakatetta tai palahuopaa. Tiilikatetta emme suosittele. Katemateriaali on asennettava heti rakennuksen pystytyksen jälkeen.

Mökin osat on tehtaalla valmiiksi työstetty koneellisesti. Kyse on kuitenkin rakentamisesta, joten varaa pystytykseen yleisimmät työkalut, kuten mittanauha, vesivaaka, vasara, saha, ruuvinväännin ja pora
Näytä enemmän
Tavaramerkki Luoman
Tavarantoimittajan tuotenumero 0170513000