Lukot

Lukot Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Löydät suuresta valikoimastamme monet turvallisuutta lisäävät lukot kaikenlaisiin kohteisiin, oli kyseessä sitten ulko-ovi, sisäovi, pyörä tai puutarhavaja. Lukkorunko soveltuu sekä oikealle että vasemmalle avautuviin sisäoviin.

Kestävät haat ja lukot joka tarpeeseen
Oletko vannoutunut merimies ja hankkimassa omaa venettä? Tiedätkö, mihin karbiinihaka soveltuu? Tai tarvitsetko tavallisen jousihaan pitämään avainnippua mukanasi? Karbiinihaat soveltuvat köysien, vaijerien tai hihnojen nopeaan kiinnittämiseen. Tai ehkä tarvitset vain uuden lukon oveesi? Byggmaxin valikoimasta löydät karbiinihaat ja lukot vaivattomasti. Symmetriset, kullanväriset lukkorungot antavat ovellesi uudenlaisen ilmeen. Lukkorungot soveltuvat erittäin hyvin sisäoviin ja niiden mukana tulee lukkoon sopiva avain. Sisäovien lukkorunko on käännettävissä sekä vasemmalle että oikealle avautuviin oviin. Jos olet liikkuvaa sorttia ja käytät pyörää kulkuvälineenä, löydät meiltä myös pyörälukot. Pyörälukot löytyvät vinyylipäällystettyinä, teräsvaijereina ja useissa eri väreissä. Byggmaxin valikoimasta löydät myös magneettilukot kaappeihin sekä riippulukot, jotka sopivat hyvin esimerkiksi pihavajan oveen tai säilytyslaatikoihin.

Helposti asennettavat ovet
Välillä tulemme elämässä siihen pisteeseen, että oman kodin puinen ulko-ovi pitäisi laittaa vaihtoon. Vai alkoiko kenties arveluttamaan, kun pihalla näkyi outoja hiippareita tai naapurisi ilmoitti rapinasta ulko-oven luona? Tai kenties rakennat kesämökkiä ja tarvitset sinne sopivan oven? Upea, tyylikäs ulko-ovi on kotisi käyntikortti ja se on usein ensimmäinen, mitä ihmiset näkevät ennen kuin he astuvat sisään. Se on myös edustavuuden lisäksi persoonallinen sisustuselementti, joka pitää samalla kotisi turvallisena, lämmön sisällä ja kylmyyden ulkona. Löydät laajasta valikoimastamme uudet ovet, lukkopesät ja niiden vastaraudatkin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut lukot soveltuvat hyvin ulko-oveen. Sisäovien tarkoitus on taas rajata tai erottaa huoneita toisistaan, antaa yksityisyyttä sekä vähentää mahdollista melua. Sisäovi estää myös kosteutta leviämään esimerkiksi kylpyhuoneesta muihin huoneisiin.

Turvalliset lukot kotiisi Byggmaxilta
Hanki korkealaatuiset lukot, niiden vastakappaleet ja lukkopesät järkevään hintaan. Byggmaxin avulla saat pidettyä kotisi ja kaiken sinulle arvokkaan turvattuna. Älä siis epäröi vaan tilaa omasi heti!

Näytä enemmän
Suodata

87 Tulokset

Järjestä
Habo
Habo, ilman lukkopesää
66 99  € /kpl
Habo
Sisäovenlukkoon
7 99  € /kpl
Habo
Musta
19 99  € /kpl
Habo
Habo B4146414SB, 2 kpl
5 99  € /kpl
Habo
Saatavana useita värejä
Habo
Saatavana useita värejä
Habo
Musta
alkaen 7 95  € /kpl
Habo
Musta
23 99  € /kpl
Habo
Habo 7124
5 99  € /kpl
Habo
Habo 32 A
16 99  € /kpl
Useita vaihtoehtoja
alkaen 19 95  € /kpl
Habo
Habo 4091
4 99  € /kpl
Habo
Alumiini, 3-numeroinen koodi
alkaen 9 99  € /kpl
Habo
Habo 890
93 99  € /kpl
Habo
Habo 4100
3 99  € /kpl
Habo
Habo Mini, 35 mm
3 99  € /kpl
Habo
Habo 2441
77 99  € /kpl
Beslagsboden
messinkiä, 1,8x8x16,7cm
7  € /kpl
Habo
Sinkitty
3 99  € /kpl
Habo
Habo 1340-7, 100 mm
Habo
Habo 107
7 99  € /kpl
Habo
Musta
alkaen 19 95  € /kpl
Habo
Sinkitty
9 99  € /kpl
Habo
Habo 524
44 99  € /kpl