Lukot

Lukot Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Löydät suuresta valikoimastamme monet turvallisuutta lisäävät lukot kaikenlaisiin kohteisiin, oli kyseessä sitten ulko-ovi, sisäovi, pyörä tai puutarhavaja. Lukkorunko soveltuu sekä oikealle että vasemmalle avautuviin sisäoviin.

Kestävät haat ja lukot joka tarpeeseen
Oletko vannoutunut merimies ja hankkimassa omaa venettä? Tiedätkö, mihin karbiinihaka soveltuu? Tai tarvitsetko tavallisen jousihaan pitämään avainnippua mukanasi? Karbiinihaat soveltuvat köysien, vaijerien tai hihnojen nopeaan kiinnittämiseen. Tai ehkä tarvitset vain uuden lukon oveesi? Byggmaxin valikoimasta löydät karbiinihaat ja lukot vaivattomasti. Symmetriset, kullanväriset lukkorungot antavat ovellesi uudenlaisen ilmeen. Lukkorungot soveltuvat erittäin hyvin sisäoviin ja niiden mukana tulee lukkoon sopiva avain. Sisäovien lukkorunko on käännettävissä sekä vasemmalle että oikealle avautuviin oviin. Jos olet liikkuvaa sorttia ja käytät pyörää kulkuvälineenä, löydät meiltä myös pyörälukot. Pyörälukot löytyvät vinyylipäällystettyinä, teräsvaijereina ja useissa eri väreissä. Byggmaxin valikoimasta löydät myös magneettilukot kaappeihin sekä riippulukot, jotka sopivat hyvin esimerkiksi pihavajan oveen tai säilytyslaatikoihin.

Helposti asennettavat ovet
Välillä tulemme elämässä siihen pisteeseen, että oman kodin puinen ulko-ovi pitäisi laittaa vaihtoon. Vai alkoiko kenties arveluttamaan, kun pihalla näkyi outoja hiippareita tai naapurisi ilmoitti rapinasta ulko-oven luona? Tai kenties rakennat kesämökkiä ja tarvitset sinne sopivan oven? Upea, tyylikäs ulko-ovi on kotisi käyntikortti ja se on usein ensimmäinen, mitä ihmiset näkevät ennen kuin he astuvat sisään. Se on myös edustavuuden lisäksi persoonallinen sisustuselementti, joka pitää samalla kotisi turvallisena, lämmön sisällä ja kylmyyden ulkona. Löydät laajasta valikoimastamme uudet ovet, lukkopesät ja niiden vastaraudatkin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut lukot soveltuvat hyvin ulko-oveen. Sisäovien tarkoitus on taas rajata tai erottaa huoneita toisistaan, antaa yksityisyyttä sekä vähentää mahdollista melua. Sisäovi estää myös kosteutta leviämään esimerkiksi kylpyhuoneesta muihin huoneisiin.

Turvalliset lukot kotiisi Byggmaxilta
Hanki korkealaatuiset lukot, niiden vastakappaleet ja lukkopesät järkevään hintaan. Byggmaxin avulla saat pidettyä kotisi ja kaiken sinulle arvokkaan turvattuna. Älä siis epäröi vaan tilaa omasi heti!

Näytä enemmän
Suodata

86 Tulokset

Järjestä
Habo
Sisäovenlukkoon
8 79  €
Habo
Sinkitty
4 39  €
Habo
Habo, ilman lukkopesää
74 99  €
Habo
Saatavana useita värejä
Alkaen 2 19  €
Habo
Saatavana useita värejä
Alkaen 29 99  €
Habo
40mm, messinki 3-P
25 95  €
Useita vaihtoehtoja
Alkaen 19 95  €
Habo
Habo Mini, 35 mm
4 39  €
Habo
Habo 4100
4 39  €
Habo
Ruostumaton
13 99  €
Habo
Habo 524
59 99  €
Habo
Alumiini, 3-numeroinen koodi
10 95  €
Habo
Eri värejä
4 39  €
Habo
Musta
22 49  €
Habo
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 2 19  €
Habo
Habo B4146414SB, 2 kpl
6 59  €
Habo
Habo 32 A
18 99  €
Habo
Sinkitty
5 49  €
Habo
Habo 2440
86 99  €
Habo
Musta
22 99  €
Habo
Nikkeli
2 19  €
Habo
Habo 3607
79 99  €
Habo
Nikkeli
2 19  €
Beslagsboden
messinkiä, 1,8x8x16,7cm
7  €