Avaimenperät S7pro (2-pack) SikkertHjem

-10°C to +50°C, 95 % suhteellinen (ei-kondensoituva)
Tuotenumero: 687202568
Pakkaus sisältää 2 kätevää avainnippua, joiden avulla voit kytkeä S7pro-hälyttimen päälle ja pois päältä ilman PIN-koodin syöttämistä. Kosketa S7pro-hälyttimen SmartPadia avainnipulla muuttaaksesi järjestelmän tilaa. Jos hälytys on viritetty, se kytkeytyy automaattisesti pois päältä ja päinvastoin.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Avaimenperät S7pro (2-pack) SikkertHjem

Pakkaus sisältää 2 kätevää avainnippua, joiden avulla voit kytkeä S7pro-hälyttimen päälle ja pois päältä ilman PIN-koodin syöttämistä. Kosketa S7pro-hälyttimen SmartPadia avainnipulla muuttaaksesi järjestelmän tilaa. Jos hälytys on viritetty, se kytkeytyy automaattisesti pois päältä ja päinvastoin. Avainnippuja voi tietysti käyttää koko perhe, mutta ne ovat erityisen älykkäitä perheen lapsille ja vanhuksille. Tunnisteet ovat melko pieniä eivätkä paina juuri mitään, joten niitä voi helposti kuljettaa käsilaukussa, laukussa tai lasten koululaukussa olevassa hihnassa.

Koodivapaa toiminta
Kosketa SmartPadia avaimenperällä ja hälytysjärjestelmän tila muuttuu. Jos hälytys on päällä, kun käytät avaimenperää, se kytkeytyy pois päältä. Jos hälytys on pois päältä tunnisteen käytön aikana, se kytkeytyy päälle.

Täydellinen lapsille
Jopa nelinumeroista PIN-koodia voi olla vaikea muistaa, jos olet kuten useimmat lapset. Ripusta avaimenperä lastesi koululaukkuun, ja anna heidän päästä sisään ilman koodia.

Pakkauksessa
  • 2 x avaimenperät


Mobiilivarmistus
S7pro-hälytysjärjestelmä yhdistyy internetiin joko langattoman Wi-Fi:n tai langallisen lähiverkon kautta. Asettamalla hälytyslaitteeseen myös SIM-kortin voit lähettää tekstiviesti-ilmoituksia henkilöille, joilla ei ole sovellusta asennettuna puhelimeen, kuten naapureille, ja saat myös varmuuskopion siltä varalta, että internet on poikki. Tällöin järjestelmä jatkaa automaattisesti toimintaansa SIM-kortilla.

Videovalvonta
S7pro integroituu tiiviisti akku- ja aurinkokameroihimme. Pääset helposti käsiksi valvontakameroihisi suoraan sovelluksen etusivulta, ja jos sinulla on useampi kuin yksi kamera, voit jopa kerätä jopa neljä kameraa yhdelle näytölle täydellistä yleiskuvaa varten. Sovelluksen kautta voit helposti käyttää kameroitasi, mukauttaa asetuksia ja tarkastella kuvamateriaalia.

Ei tilausta
Muiden järjestelmiemme tavoin S7pro on tilausvapaa hälytysjärjestelmä. Sinulta ei veloiteta kuukausimaksuja tai maksuja.

Työterveys ja -turvallisuus
  • Käyttölämpötila: -10°C to +50°C
  • Kosteus (enintään): 95 % suhteellinen (ei-kondensoituva)


Mitat
  • Leveys: 27 mm
  • Syvyys: 3 mm
  • Korkeus: 27 mm


Tekniset tiedot
  • Taajuus: RFID 125K
  • Paino: 0,0095 kg


Näytä enemmän
Tavaramerkki SikkertHjem