Vedin

Oletko ostanut upean laatikoston tai kaapiston, mutta se täydellinen vedin vielä puuttuu? Ei hätää, olet tullut oikeaan osoitteeseen, sillä Byggmaxilta löydät laadukkaat ja edulliset vetimet jokaiseen makuun! Valikoimastamme löydät vetimet aina ulko-ovien työntölevyistä aina liukuovien kahvoihin - tutustu siis valikoimaamme ja löydä se täydellinen vedin juuri sinun makuusi.

 

Laadukas vedin kestää käyttöä

Vetimet ovat kovassa käytössä, oli kyse sitten laatikostosta tai kaapistosta. Vetimen tulee paitsi kestää vetoa, olla myös turvallinen, sillä useinmiten esimerkiksi kaappien ovet ovat todella painavia ja lähes mahdottomia avata ilman laadukasta vedintä. On myös tärkeää, että vetimet ovat helppo asentaa ja siksi löydätkin valikoimastamme helposti asennettavat sekä laadukkaat vetimet, jotka kestävät kovassakin käytössä erinomaisessa kunnossa vuosia!

 

Vedin on osa sisustustasi

Kun valitset vedintä kaappiisi tai laatikostoosi, on hyvä miettiä hieman minkälaista tyyliä olet hakemassa; etsitkö kenties klassisempaa messinkistä vedintä vai modernimpaa teräksistä? Meiltä löydät taatusti sopivan vaihtoehdon juuri sinun tyyliisi, laadusta ja hinnasta tinkimättä! Vetimet ovat myös helppo ja edullinen vaihtoehto päivittää kotisi ilmettä vaihtamatta kerralla esimerkiksi koko kaapistoa. Näin säästät niin aikaa, rahaa kuin luontoa ja annat täysin uuden elämän jo olemassa oleville huonekaluillesi. 

 

Edulliset vetimet Byggmaxilta

Meille Byggmaxilla on tärkeää, että sinä viihdyt kodissasi! Siksi haluammekin tarjota sinulle laajan valikoiman, josta löydät vetimet, joka sopivat juuri sinun kotiisi - edullista hintaa unohtamatta. Mitä siis vielä odotat? Tutustu nyt valikoimaamme ja tilaa vetimet parilla klikkauksella!

Näytä enemmän
Suodata

11 Tulokset

Järjestä
Beslagsboden
Useita vaihtoehtoja
6  €
Habo
179  €
Habo
22 99  €
Habo
59 99  €
Habo
17 99  €
Habo
176  €
Habo
26 99  €
Habo
37 99  €
Pisla
Saunavedin
Alkaen 8 79  €
Habo
59 99  €
Habo
165  €