Paneelilista PX175 ORAC DECOR

Tuotenumero: 662959
Haluatko muuttaa paljaat seinäsi katseenvangitsijoiksi tai luoda huoneeseen hienostuneen ilmeen? Uusi PX175-paneelilista on silloin valintasi.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Paneelilista PX175 ORAC DECOR

Haluatko muuttaa paljaat seinäsi katseenvangitsijoiksi tai luoda huoneeseen hienostuneen ilmeen? Uusi PX175-paneelilista on silloin valintasi.

Sisustuslistoja ei tarvitse tehdä puusta. Tämä paneelilista on tehty helposti työstettävästä ja muotonsa säilyttävästä muovista. Listat on helppo kiinnittää itse liimalla ja maalata sitten, jolloin koriste sulautuu hyvin seinään. Vanhojen talojen aikojen kuluessa tuhoutuneet listat ja koristeet on helppo palauttaa entiseen loistoonsa. Nykyaikainen sisustus antaa mahdollisuuden leikitellä useiden eri aikakausien aineksilla, joista voi luoda juuri omaan makuun sopivan kokonaisuuden.

Asennus

Tuotetta sahataan, hiotaan ja työstetään tavallisilla käsityökaluilla ennen asennusta. Kiinnitä listat DecoFix Pro -liimalla. Liitoskohdat liimataan DecoFix Extra -liimalla. Ylimääräinen liima puhdistetaan välittömästi vedellä ja miedolla saippualiuoksella. Listat on pohjamaalattu valmiiksi, mutta ne kannattaa maalata vielä seinä-/kattomaalilla, jotta ne eivät kellastuisi UV-säteilyn seurauksena.

Duropolymeeri

Duropolymeeri on iskun- ja vedenkestävä erittäin tiheä muoviseos. Sen pinta sopii hyvin maalattavaksi, sillä hienosyisetkin yksityiskohdat erottuvat selkeästi. Materiaalia on helppo työstää ja hioa tavallisilla käsityökaluilla asennuksen yhteydessä. Voidaan käyttää myös ulkona. Puhdistettaessa materiaali kestää kosteutta ja useimpia puhdistusaineita.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Orac Decor
Tavarantoimittajan tuotenumero PX175