Parkettilattia Tammi 1-sauvainen Caramel 180mm Barlinek

Click-järjestelmä 5Gc, Mattalakattu, 2,77m2/pkt
Tuotenumero: 650502
Paino: 23.7
Klassinen tammiparketti, jossa on lämmin kultainen sävy ja kestävä mattalakattu pinta.
Saatavilla Verkossa
Ilmainen
rahti
Lähetetään
3-5 arkipäivät sisällä
49 95 /m2
kpl
Parkettilattia Tammi 1-sauvainen Caramel 180mm Barlinek

Erittely

Klassinen parkettilattia tammipuulaadusta, luonnollisen lämpimän kullansävyinen ja kestävällä mattalakatulla pinnalla. Lattia on lankkulattia viistetyin reunoin antaen tilalle harmonisen ja yhtenäisen tunnelman ainutlaatuisella ilmaisulla. Viistetyt reunat antavat jokaiselle lankulle hienovaraisen korostuksen ja saavat siksi huoneen tuntumaan suuremmalta. Parkettilattia tammesta on vahva ja kulutusta kestävä, voidaan asentaa talon kaikkiin huoneisiin eikä tarvitse kantaa huolta siitä, että lattia tulisi vanhanaikaiseksi. Lattiassa on vaihtelevia ootrauksia, elävyyttä ulkonäössä ja luonnollisia, eloisia värejä ja värinyansseja. Ehjiä oksia sekä keskikokoisia ja pieniä siloiteltuja oksia saa esiintyä. Pintapuu ulottuu reunaan saakka. Pienet virheet puumateriaalissa ja korjaukset ovat mahdollisia harjatuilla pinnoilla.

Uudenaikainen napsautusjärjestelmä

Kaikki Barlinekin lattiat on varustettu uudenaikaisella lukitusjärjestelmällä tekemään parkettilattian asennuksesta niin kätevää kuin mahdollista. Kaikissa lattioissa on yksi ja sama lukitusjärjestelmä lankun pitkällä sivulla. Tätä kutsutaan nimellä Barlick, joka tarkoittaa nopeaa ja yksinkertaista puulankkujen asennusta. Lattian voi ottaa heti asennuksen valmistumisen jälkeen käyttöön ja sen saumat lankkujen välillä ovat vahvat ja pitävät. Sen vuoksi lattia voidaan hyvin asentaa kelluvana ts. kokonaan ilman liimaa. Lattia voidaan asentaa myös lattialämmitysjärjestelmän päälle ongelmitta, mutta älä kuitenkaan unohda sopivaa lattian alusmateriaalia!
Puulankun lyhyellä sivulla käytetään toista lukitusjärjestelmää, Barlock 5Gc. Tämä järjestelmä lyhentää 25% asennusaikaa verrattaessa toisiin lukitusjärjestelmiin ja minimoi myös loukkaantumisvaaraa asennettaessa tai purettaessa sitä. Napsautusjärjestelmä 5G on ruotsalaisen Välingen kehittämä ja sen lisänä ei tarvita mitään lattian asennussarjaa. Älä kuitenkaan unohda sopivia asennustyökaluja - esimerkiksi sahaa, kiilaa ja iskupalkkia.

Lattialämmitys

Lattialämmitys on asennettavissa parketin alle, niin sähkö- kuin vesikäyttöinenkin. Lattialämpö ei lämmitä ainoastaan kylmenneitä jalkoja talvella, vaan auttaa myös alentamaan koko asunnon lämmityskustannuksia.

Lakka ja hionta

Kulutuskerrosten paksuus: 2,5 mm.
Lakkauksen kulutuskestävyys: > 3000 kierrosta (Taber-koe putoavalla hiekalla)
Hionta: Kulutuskerrosta voidaan viimeistellä 1-2 kertaa riippuen lattian kulumisesta ja mahdollisista vahingoista. Hionta täytyy suorittaa ammattilaisen toimesta. Huomaa ettei lattia ole läpivärjätty.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 650502
Pontattu Ei
Sävy Keskitumma
Pintakäsittely Matta
Click-lukkopontti 5Gc
Heijastavuus 0.5
Lattia kuvio 1-stav
Tavaramerkki Barlinek