Parkettilattia Tammi 3-sauvainen Lakattu 10mm Barlinek

Click-järjestelmä, Mattalakattu, 2,03m2/pkt
Tuotenumero: 650532
Klassinen tammiparketti miellyttävän lämpimän sävyisenä.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Parkettilattia Tammi 3-sauvainen Lakattu 10mm Barlinek

Erittely

Klassinen tammiparketti lämpimissä ja miellyttävisä sävyissä. Tammi on juuri täydellinen materiaali lattiaan rakenteensa ja kovan pintansa ansiosta. Tammi ja saarni ovat kestävimmät puulajit ja yhdessä lakatun pinnan kanssa suojaavat sitä päivittäiseltä kulumiselta. Lattia on 3-sauvalattia, jossa jokaisessa lankussa on kolme sauvaa rinnakkain. Pinnan kulutuskerros on 2,5 mm ja lattia voidaan sen vuoksi hioa vain kerran tai kaksi. Asennus on niin helposti suoritettavissa, että huolettominkin harrastelija selviää siitä loistavasti. Tutustu opastusvideoomme saadaksesi parhaat tulokset. Lattiassa on vaihtelevia ootrauksia, elävyyttä ulkonäössä ja luonnollisia, eloisia värejä ja värinyansseja. Eripituisia sauvoja, ehjiä oksia sekä keskikokoisia ja pieniä siloiteltuja oksia saattaa esiintyä.

Uudenaikainen napsautusjärjestelmä

Kaikki Barlinekin lattiat on varustettu uudenaikaisella lukitusjärjestelmällä tekemään parkettilattian asennuksesta niin kätevää kuin mahdollista. Kaikissa lattioissa on yksi ja sama lukitusjärjestelmä lankun pitkällä sivulla. Tätä kutsutaan nimellä Barlick, joka tarkoittaa nopeaa ja yksinkertaista puulankkujen asennusta. Lattian voi ottaa heti asennuksen valmistumisen jälkeen käyttöön ja sen saumat lankkujen välillä ovat vahvat ja pitävät. Sen vuoksi lattia voidaan hyvin asentaa kelluvana ts. kokonaan ilman liimaa. Lattia voidaan asentaa myös lattialämmitysjärjestelmän päälle ongelmitta, mutta älä kuitenkaan unohda sopivaa lattian alusmateriaalia!
Tämän lattian lyhyempikin sivu on varustettu Barlickin napsautusjärjestelmällä, joka tarkoittaa, että lattianasennussarjaa tarvitaan helpottamaan asennustapahtumaa ja saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen! Älä kuitenkaan kokonaan unohda sopivia asennustyökaluja - esimerkiksi sahaa, kiilaa ja iskupalkkia.

Lattialämmitys

Lattialämmitys on asennettavissa parketin alle, niin sähkö- kuin vesikäyttöinenkin. Lattialämpö ei lämmitä ainoastaan kylmenneitä jalkoja talvella, vaan auttaa myös alentamaan koko asunnon lämmityskustannuksia.

Lakkaus ja viimeistely

Kulutuskerroksen paksuus: 2,5 mm.
Lakan kulutuskestävyys: > 3000 kierrosta (Taber-koe putoavalla hiekalla)
Hionta: Kulutuskerrosta voidaan hioa 1-2 kertaa riippuen lattian kulumisesta ja mahdollisista vahingoista. Hionta täytyy suorittaa ammattilaisen toimesta. Huomaa ettei lattia ole läpivärjätty.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 650532
Tavaramerkki Barlinek