Pergola Messina Gop

5 m2, 2916 x 1787 x 2620 mm
Tuotenumero: 68037
Paino: 175
Pergolan katto on kestävää terästä, ja se on varustettu sadevesikouruilla, kahdella tilavalla sivuhyllyllä ja tuuletusaukoilla, jotka ehkäisevät lämmön ja savun kertymistä katoksen alle. Soveltuu käyttöön vuoden ympäri, suunniteltu kaikille intohimoisille grillaajille.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
4-7 arkipäivät sisällä
2359   /kpl
kpl
Pergola Messina Gop
Pergolan katto on kestävää terästä, ja se on varustettu sadevesikouruilla, kahdella tilavalla sivuhyllyllä ja tuuletusaukoilla, jotka ehkäisevät lämmön ja savun kertymistä katoksen alle. Soveltuu käyttöön vuoden ympäri, suunniteltu kaikille intohimoisille grillaajille. Erittäin laadukas pergola. Katto on valmistettu galvanoidusta ja ruosteenkestävästä teräksestä, ja pergolan runko on jauhemaalattua ja ruosteenkestävää alumiinia. Pergola soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Sen runko ja ruuvit ovat ruostumatonta terästä ja katto kestää jopa 150 kg:n/m2 lumilastin. Pergola on erittäin kestävä, vakaa ja pitkäikäinen. Kaksi sivuhyllyä grillausvälineitä, ruokia tai juomia varten. Katon näppärä tuuletus johtaa pois lämmön ja savun, joten voit keskittää kaiken huomiosi grillaukseen. Sadevesikourut säädettävällä ulosvirtauksella pitävät sinut kuivana kaikilla ilmoilla.

Pergolan asentaminen on helppoa, tarvittavat asennusohjeet toimitetaan pakkauksen mukana. Et tarvitse asennukseen erikoistyökaluja. Suosittelemme, että pergola asennetaan tasaiselle puu-, betoni- tai katukivialustalle. Kussakin jalassa on kolme reikää, joten tarvitset 12 ruuvia ja vastakappaleet maahan kiinnitystä varten (ei sisälly pakkaukseen).

– Ruostumaton alumiinikehikko
– Tyylikäs muotoilu
– Helppo asentaa
– 5 vuoden takuu ruostumista vastaan
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero XU06001022
Tavaramerkki Gop