Aidat ja näköesteet

Aidat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Etsitkö tyylikästä aitaa pihaasi ympäröimään? Kauniita aitoja sekä näköesteitä pihaan ja puutarhaan löydät helposti Byggmaxin valikoimista. Näköesteet voit myös yhdistää ja niiden avulla voit rakentaa erikokoisia väliseiniä.
Tee tilauksesi heti tänään.

 

Helposti asennettavat aidat pihaasi

Haaveiletko pihassasi omasta rauhasta etkä halua naapurin tietävän kaikkea, mitä teet? Sinun kannattaa hankkia pihaasi kunnon aita, joka suojaa katseilta. Puunvärinen aita soveltuu hyvin moneenkin erilaiseen ympäristöön. Suojakyllästetyt aitamateriaalit ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Halutessaan niitä voi käsitellä puunsuojaöljyllä. Mitään muuta hoitoa ne eivät tarvitse. Aidan voi toki halutessaan myös maalata. Aitatolpat on helppo asentaa joko maahan ankkurilla tai puuterassiin heloilla. Tolpat voi halutessaan kiinnittää myös seinään. Meiltä löydät kätevästi kaikenlaisiin eläinaitauksiin sopivat painekyllästetyt aidantolpat. Niitä voi käyttää vaikkapa puuaitojen tukipylväinä tai tolppina erilaisiin lanka-aitoihin. Aidat asentuvat helposti ja nopeasti tukevien tolppien väliin. Valikoimastamme löydät myös erilaiset portit, jotka viimeistelevät kokonaisuuden. Byggmaxin myymät aitatarvikkeet ovat laadukkaita ja kestäviä. Tilaa omasi heti, sillä kaunis aita tekee pihapiiristä tyylikkään ja viihtyisän.

 

Kauniit ja kestävät aidat Byggmaxilta

Aidat voi valita oman mieltymyksen mukaan, eikä materiaalin tarvitse olla puuta. Aita voi olla myös katseenvangitsija, joka huomataan. Tuulen- ja säänkestävät teräsaidat on helppo kiinnittää niihin kuuluviin tukeviin tolppiin. Jauhemaalatusta, galvanoidusta ja sinkitystä materiaalista valmistettu teräsaita on pitkäikäinen valinta. Teräsaitaan sopii mainiosti myös tyylikäs teräsportti. Teräsaitaa pitkin voi laittaa kiipeämään vaikkapa jotakin kaunista köynnöskasvia. Lasikaiteet ovat tyylikkään näköisiä ja helppohoitoisia. Ne sopivat moderniin ympäristöön ja ne tarjoavat esteettömän näkymän, joten voit nauttia maisemista parvekkeeltasi tai terassiltasi. Pihakivet ja pihalaatat auttavat myös omalta osaltaan tekemään pihasta kauniin ja yhtenäisen kokonaisuuden. Pihakivillä voi kauniisti rajata aidan viereen laitettavan kukkapenkin. Puiden suojaamiseen ja kotipihan koiratarhan rakentamiseen soveltuva joustava aita on yksinkertainen ja helppo laittaa tukevasti epätasaiseenkin maahan. Meiltä poimit aidan rakentamiseen tarvittavat tuotteet helposti ostoskoriisi.

 

Hanki aidat Byggmaxin laajasta valikoimasta

Kaipaako aitasi kunnostamista? Byggmaxilta hankit monen kokoiset ja erinäköiset aidat helposti ja nopeasti. Laadusta kannattaa maksaa, mutta meillä huipputuotteetkin ovat edullisia. Tule ostoksille jo tänään!

Suodata

371 Tulokset

Järjestä
Useita vaihtoehtoja
Alkaen 24 95  €
Jabo
Horizontin pituus: 1000, 1200 ja 1500 mm
Alkaen 9 95  €
NTR/A, Kestopuu
3 99  €
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 13 95  €
Jabo
Painekyllästetty, 179x179 cm
129  €
Jabo
159 x 89 cm, musta
Alkaen 99 95  €
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 27 95  €
Jabo
Saatavana useita kokoja
Alkaen 11 95  €
119  €
Jabo
Painekyllästetty, 179x179 cm
129  €
Hortus
Useita vaihtoehtoja
Saatavana useita värejä
Alkaen 69 95  €
Jabo
Saatavana useita kokoja
Alkaen 11 95  €
Jabo
Saatavana useita värejä
Alkaen 3 95  €
Hortus
64  €
Jabo
Kolme erilaista lasityyppiä