Aidat ja aitatarvikkeet

Byggmax tarjoaa aidat ja aitatarvikkeet edullisesti tarpeeseen kuin tarpeeseen. Tilaa tolppakengät, tolppasetit, maa-ankkurit ja muut suoraan kotiin Byggmaxilta. Aitaa vaikka oma kotipiha näppärästi ja helposti Byggmaxin avulla. Löydät meiltä myös koira aitaus tarvikkeet ja voit tilata ne helposti suoraan kotiin.

Aitatarvikkeet - aidat kuntoon kotona

Oli tarkoituksesi sitten aidata oman kodin tai kesämökin piha, luoda koira-aitaus tai vaikka rakentaa laidun lampaille, löydät tarvitsemasi tarvikkeet Byggmaxin erinomaisesta valikoimasta. Löydät muun muassa tolppakengät ja tolpanhatut tarpeeseesi sopivana, samoin kuin 25:n kappaleen mustat, harmaat ja vihreät tolppasetit ynnä muut aitatarvikkeet ja aitauksen rakentamiseen tarvittavat työkalut. Aitatarvikkeet sisältävät esimerkiksi maakiiloja, ylä- ja alakiskoja, iskutappeja, asennusliitoksia ja lankakeloja.

Voit nikkaroida helposti omaan tarpeeseesi sopivan aidan tai aitauksen Byggmaxin aitatarvikkeiden avulla. Myös koira aitaus tarvikkeet ovat saatavilla ja aidat saadaan pystyyn alta aikayksikön. Tilaa edulliset aidat ja aitatarvikkeet suoraan kotiin tai vieraile Byggmaxin myymälässä. Hinnat eivät huimaa päätä ja pääset aloittamaan aitojen pystytyksen nopeasti ja näppärästi.

48 tuotetta

  1. Tolpanhattu
    71x71mm, Dacromet
    Tolpanhattu
    Hinta alkaen
    2 49 /kpl

48 tuotetta