Aitaverkko

Osta aitaverkko Byggmaxilta. Etsitkö aitaverkkoa puutarhaan tai terassille? Ehkä sinulla on hedelmäpuita ja pensaita, jotka tarvitsevat suojaa nälkäisiltä linnuilta ja peuroilta. Tai kanoja, jotka tarvitsevat kodin. Meiltä löydät muun muassa aitaverkkoja ja verkkoaitoja eri kokoisina ja värisinä juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Meiltä löytyy useita erityyppisiä aitaverkkoja, esimerkiksi huvilan tontin rajan merkkaamiseen, koira-aidat jos olet aikeissa rakentaa koiratarhaa, riista-aidat pitämään villieläimet poissa tieltä ja perinteisen verkkoaidan rullassa. Tietysti meiltä löytyy myös erivärisiä aitoja, jotta voit vapaasti valita projektiisi parhaiten sopivan.

 

Kuinka paljon aitaverkkoa tarvitsen?

Se, kuinka paljon verkkoa aitaan tarvitaan, riippuu hyvin paljon sen mukaan, kuinka suuren alueen haluat verkkottaa tai laittaa aidan ympärille.

 

Kuinka aita rakennetaan?

Aidat ostetaan yleensä rullalla, ja siksi on hyvä mitata alue, jonka ympärille aita on tarkoitus laittaa, jotta aitaverkkoa ostetaan riittävästi. Lisäksi tarvitset aitatolpat, joihin voit kiinnittää verkon. Asenna tolpat maahan ja naulaa sitten aitaverkko joka puolelta. Meiltä löydät myös kaikki tarvikkeet projektiisi, kuten työkalut, työvaatteet, naulat ja ruuvit kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. Valikoimastamme löydät myös portit, jotka viimeistelevät aitasi.

Näytä enemmän
Suodata

46 Tulokset

Järjestä
Useita vaihtoehtoja
Alkaen 24 95  €
19x19mm aukot, 0,5m
Alkaen 22 85  €
Hortus
64  €
Hortus
Useita vaihtoehtoja
Hortus
64  €
Hortus
105  €
49 95  €
Hortus
71  €
Hortus
23  €
Hortus
48  €