Kaasugrillit

Kesällä grillaaminen on suomalaisten suosikkipuuhaa. Grillit kaivetaan varastosta ja asetetaan taas omalle pihalle, terassille tai parvekkeelle. Kaasugrillit ovat helppoja käyttää, turvallisia ja edullisia. Byggmaxin valikoimasta löydät edulliset kaasugrillit jokaiselle grillaamisen ystävälle.

Turvalliset ja helppokäyttöiset kaasugrillit

Byggmaxin valikoimassa on erilaisia kaasugrillejä, joiden käyttäminen on helppoa ja turvallista. Kaasugrillit ovat saatavilla eri hintaluokissa, joten jokaiselle löytyy takuulla omaan budjettiin sopiva ratkaisu. Kun kesä on tuloillaan ja lämpöä piisaa, on aika laittaa grilli tulille ja ruoat valmistumaan.

Nestekaasulla toimivat grillit on helppo sytyttää ja ne ovat turvallisia. Voit asettaa grillin omalle pihalle, terassille tai parvekkeelle ja pääset nauttimaan herkullisista grilliruoista. Kaasugrillit tulee säilyttää talven yli peitettynä ja pakkaselta suojassa. Muista aina sammuttaa kaasu sen jälkeen, kun grillausurakka on ohi.

Tyylikkäät kaasugrillit löytyvät Byggmaxin valikoimasta ja ne voi tilata joko suoraan kotiin tai voit noutaa ne lähimmästä myymälästä. Tuo kesään lisää makua herkullisilla grilliruoilla, jotka olet valmistanut omalla pihalla ihan omaa kaasugrilliä käyttäen.

Näytä enemmän

1 Result

Järjestä
KAASUGRILLI PORTA CHEF 320 BROIL KING
Broilking
3 poltinta
479 90  € /kpl