Postilaatikot

Postilaatikot Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Saatavana on laaja valikoima erilaisia malleja alkaen edullisesta perusmallista. Valikoimassa on myös kestäviä, pellistä tehtyjä postilaatikoita. Turvallinen valinta on kestävä ja lukollinen postilaatikko, jossa postisi pysyy tallessa.

Tyylikäs postilaatikko on pihatien kaunistus
Tutustu Byggmaxin laajaan ja edullisesti hinnoiteltuun postilaatikkovalikoimaan. Edulliset, säänkestävästä muovista valmistetut laatikot sopivat vaikka useamman postilaatikon jakelupisteeseen. Metallista valmistetut postilaatikot ovat kestävämpiä ja tyylikkäämpiä vaikkapa pihatiesi päässä. Lukittava postilaatikko tuo henkilökohtaiselle postillesi turvaa. Huomaa myös Byggmaxin laaja värivalikoima. Jos olet usein matkoilla, valitse tilavampi ja lukollinen niin sanottu viikkopostilaatikko, jonne postisi mahtuu vaivatta. Viikkopostilaatikossa on yleensä välipohja, jonka voi ottaa pois, kun postia on tulossa pidemmältä ajalta. Muistathan, että postilain mukaisesti Posti Oy:llä on velvollisuus määrittää postilaatikon paikka. Mikäli et ole varma postilaatikon sijoittamisesta, ota yhteyttä Postin asiakaspalveluun. Taajamaa ja haja-asutusaluetta koskevat hieman erilaiset säännöt, joten varmista Postilta laatikon oikea sijoituspaikka.

Postilaatikko on helppo asentaa
Byggmaxin valikoimasta löydät kestävät ja helposti asennettavat postilaatikot. Laatikot voi kiinnittää seinään tai tolppaan. Tilatessasi lukollisen laatikon mukana seuraa yleensä kaksi avainta. Kaikki mallit ovat laadukkaita ja Suomen vaihtelevia säitä kestäviä. Yhden laatikon jalustan voi tehdä näppärästi vaikka 50x100 mm tolpasta, joka tulee upottaa maahan vähintään 40 sentin syvyydelle. Useammalle laatikolle telineen voi tehdä vastaavasti parista kakkosnelosesta ja niitä yhdistävistä laudoista. Telineen puutavaran, naulat ja ruuvit löydät luonnollisesti Byggmaxin valikoimasta. Postilaatikon oikean paikan varmistamiseksi kannattaa olla yhteydessä Postin asiakaspalveluun, joka kertoo osoitekohtaisesti oikean paikan. Etäisyys tiestä tulee olla noin 50-70 senttiä ja oikea korkeus mitataan niin, että laatikon täyttöaukon korkeus tienpinnasta on noin 110-120 senttiä.

Jalalliset ja seinään kiinnitettävät postilaatikot Byggmaxilta
Hanki postilaatikot nopeasti ja edullisesti Byggmaxin valikoimasta. Valitse laatikko, josta on mukava poimia lehdet ja muu sinulle tuleva posti. Lukollisessa laatikossa postisi on turvassa.

Näytä enemmän
Suodata

28 Tulokset

Järjestä
Habo
104  €
Berglund
Saatavana useita värejä
Alkaen 44 95  €
Berglund
Saatavana useita värejä
Alkaen 29 95  €
Habo
104  €
Berglund
Saatavana useita värejä
Alkaen 38 95  €
Habo
45 99  €
Habo
29 99  €
Habo
45 99  €
Habo
16 99  €
Habo
29 99  €
Berglund
12 95  €
Berglund
Musta
64 95  €
Habo
45 99  €
Berglund
Musta/harmaa, lukolla
69 95  €
Habo
221  €
Berglund
Saatavana useita värejä
Berglund
Musta
139  €
Habo
165  €
Berglund
Musta
219  €
Habo
309  €
Berglund
Harmaa
23 95  €
Habo
33 99  €
Berglund
Musta
29 95  €