Pistorasiat

Pistorasiat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Jo yksikin uusi pistorasia laittaa vanhankin talon aivan uuteen kuosiin. Vanhojen ja kuluneiden rasioiden tilalle on helppo vaihtaa uudet ja laadukkaat, siistin näköiset rasiat. Näin seinä muuttuu entistä ehommaksi ja sähkön saanti on turvallista.

Pistorasiat vaihtoon pikkuremontissa
Sähkötöiden kanssa on hyvä ottaa ammattilaisen neuvosta vaari. Pienikin virhe kytkennöissä voi johtaa onnettomuuksiin. Kun tietää, mitä tekee ja luvat ovat kunnossa, ei muuta kuin työt käyntiin ja rasiat vaihtoon. Pikkuremonttien yhteydessä, esimerkiksi kun tapetoit seinäpintaa uusiksi, voi samalla tulla tarve uusia myös pistorasiat. Valitse ne sävy sävyyn ja kotisi tyylin mukaan, niin vanhat pinttyneet rasiat eivät jää uutta hienoa pintaa häiritsemään. Pistorasioiden vaihto voi tulla myös kyseeseen silloin, kun uudet valaisimet tuodaan kotiin. Vanha lampunkanta ei enää sovikaan uuden kuvun alle, ja muutenkin ne voivat olla hapettuneet vuosikymmenten jälkeen. Itse vaihdettu kanta on uuden veroinen. Kun olet kysynyt ohjeita sähkömieheltä ja työt ovat sallitun rajoissa, uudet valaisimetkin tulevat kytketyksi ja johan taas loistaa paremmin kuin arvaisikaan.

Itse tehty työ kiittää tekijäänsä
Sähkötyöt vaativat osaamista ja aikaa. Huolella tehden ja kunnon välineitä käyttäen naulat ja ruuvit pysyvät seinässä kiinni, eivätkä pistorasiat heilu vaikka mikä olisi. Rasia kuin rasia joutuu ajan kuluessa koetukselle, kun töpseleitä on jos jonkinlaisia ja niitä käytetään useaan kertaan päivässä. Laadukkaat tarvikkeet ja hyvin suunniteltu perustyö varmistavat, että pistorasiatkin kestävät vuodesta toiseen. Sähkövedot jäävät usein katseilta piiloon, mutta kun pikkuremonttia tehdään, voi samalla rasiatkin vaihtaa uuden ilmeen mukaan. Rasioiden tulee olla ajan hengen mukaiset ja tyyliin sopivat. Pienistä yksityiskohdista lähtien koko talon ilme muuttuu hetkessä ja arvo kohoaa. Lampunkannoilla ja pistorasioilla saa vanhankin talon nuortumaan. Kyllä kelpaa taas töpseleitä käyttää, kun rasiat ovat kunnossa eikä yksikään niistä roiku tai rutise.

Turvalliset pistorasiat Byggmaxilta
Löydät laadukkaat pistorasiat meiltä järkevään hintaan. Itse tehtynä tai ammattilaisen avulla näillä tarvikkeilla suurinkin projekti onnistuu. Me autamme sinua tekemään unelmistasi totta.

Näytä enemmän
Suodata

84 Tulokset

Järjestä
Malmbergs
Valkoinen, 2.1A
10 90  €
Malmbergs
Valkoinen, antennipistorasia
14 95  €
Malmbergs
Valkoinen, pikaliitin
6 95  €
Malmbergs
Valkoinen
3 49  €
ABB
AK5P ruuvikiinnitys
1 95  €
Schneider
2-osainen, maadoitettu, upotettava, valkoinen
25 95  €
Malmbergs
Valkoinen, pikaliitin
Alkaen 9 95  €
Schneider
2-osainen, maadoittamaton, upotettava, valkoinen
19 95  €
Schneider
EU-pistorasia, 3-osainen, upotettava, valkoinen
20 95  €
1-os rvt
4 95  €
IP44
5 95  €
Malmbergs
Valkoinen, pikaliitin
6 95  €
Malmbergs
Musta
5 49  €
Malmbergs
Valkoinen, pikaliitin
Alkaen 6 95  €
Malmbergs
Musta
17 90  €
Malmbergs
Valkoinen
6 90  €
ABB
2-osainen
12 95  €
IP55
1 25  €
2-os rvt
7 45  €
maadoitettu pinta
9 95  €
2-os tavallinen
4 29  €
ABB
AK1.1P sileä
1 69  €
1-os maad
4 95  €
Malmbergs
Valkoinen, pikaliitin
6 95  €