Sähkökiuas

Haluatko lämmittää saunasi joustavasti ja yksinkertaisesti? Silloin sähkökiuas voi olla sinulle sopiva vaihtoehto. Byggmaxilla on tunnetuilta merkeiltä sähkökiukaita eri tehoilla kaikkiin saunakokoihin.

 

Erilaisia ​​sähkökiukaita

Kiukaan tärkein tehtävä on saunan lämmittäminen, mutta toisaalta se vaikuttaa paljon myös tunnelmaan ja saunan sisustukseen. Byggmaxilla on sähkökiukaita useissa eri malleissa. Meillä on esimerkiksi pilarin muotoisia kiukaita, jotka yhdessä kivien kanssa antavat näyttävän vaikutelman. Jos haluat kiukaan, joka tuottaa pehmeitä ja miellyttäviä löylyjä, voit valita vuolukivistä valimistetun kiukaan. Meiltä löytyy myös klassisemman mallisia sähkökiukaita sekä pienemmissä että suuremmissa malleissa. Tietysti meiltä löytyy myös modernimpia sähkökiukaita. Valitse sähkökiukaasi muotoilu sen mukaan, mikä sopii sinulle ja saunaasi. 

 

Mitkä ovat sähkökiukaan edut?

Sähkökiukaat ovat erittäin suosittu kiuasvaihtoehto juuri sen kätevien ominaisuuksien vuoksi. Asunnoissa sähkökiuas on yleisin valinta, koska se vie yleensä vähemmän tilaa eikä vaadi piippua. Lisäksi sähkökiuas vaatii vähemmän huoltoa, joten voit keskittyä sen sijaan saunomiseen. Sähkökiuas on helppo liittää sähköverkkoon, ja sen saa tehdä pätevä sähköasentaja. Kun haluat lämmittää saunasi, se vie noin 40 minuuttia, joten voit saunoa spontaanimmin kuin puulämmitteisessä saunassa. Monissa kiukaissa on myös ajastin tai niitä voidaan ohjata ohjauspaneelista. Näin voit esimerkiksi asettaa saunan lämpimäksi, kun tulet treeneistä kotiin. Ulkonäön lisäksi sinun on valittava sähkökiuas, jolla on tilaan nähden sopiva teho ja tarpeisiisi sopivat toiminnot.

Jos kuitenkin kaipaat perinteisemmän saunakokemuksen, voi valintasi olla puukiuas. Löydät valikoimastamme useita malleja, joista valita.

 

Osta sähkökiuas edullisesti Byggmaxista

Tervetuloa tutustumaan laajaan sähkökiuasvalikoimaamme. Byggmaxin sähkökiukailla voit nauttia miellyttävästä lämmöstä samalla, kun se yhdistyy saunan sisustukseen. Tilaa uusi sähkökiukaasi nettisivuiltamme jo tänään.

Näytä enemmän
Suodata

75 Tulokset

Järjestä
Misa
439  €
Sawo
615  €
Misa
2 369  €
Sawo
265  €
Misa
419  €
Sawo
335  €
Narvi
Musta
399 20  € 499  €
Narvi
Musta
359 20  € 449  €
Misa
2 369  €
Misa
439  €
Sawo
495  €
Misa
3 299  €
Misa
699  €
Misa
469  €
Sawo
495  €
Narvi
Kirkas
399 20  € 499  €
Sawo
255  €
Sawo
555  €
Sawo
665  €
Sawo
315  €
Narvi
Sähkölämmitteinen kiuas, saunan koko 9-15 m3, musta
559  €
Sawo
295  €
Misa
829  €