Saunatarvikkeet

Saunatarvikkeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Etsitkö laadukkaita ja kestäviä saunatarvikkeita? Kaikki tarvikkeet saunan rakentamiseen ja sisustamiseen löydät Byggmaxin laajasta valikoimasta. Löylykauha, saunasanko ja muut tarvikkeet remonttiin sekä rakentamiseen on kätevä tilata meiltä.

Tilaa kaikki tarvitsemasi netistä ja tartu toimeen
Onko sinulla saunan remontointi meneillään vai rakennatko kokonaan uutta saunaa? Siinä tapauksessa katse tänne päin, sillä Byggmaxin valikoimasta löytyvät kaikki mitä tarvitset, lauteista kiukaisiin. Lauteet, katot ja saunan paneeliseinät kannattaa käsitellä suoja-aineella, joka sisältää luonnonvahaa. Se antaa hyvän suojan kosteutta ja likaa vastaan, joten saunastasikin tulee pitkäikäisempi. Vaha imeytyy hetkessä ja jättää sileän ja kauniin pinnan. Oikeanlainen kiuas antaa mukavat ja rentouttavat löylyt, joista voit nauttia pitkään. Kätevä kivikori puulämmitteisen saunan hormin ympärillä lisää kivimäärää. Tämän tarkoituksena on hyödyntää hormin hukkalämpö. Tyylikäs teräksinen pesuvati on aina muodissa ja se antaa saunaasi viimeistellyn ilmeen. Kivat lämpömittarit, saunakiulut sekä muut saunatarvikkeet voit ostaa joko omaan saunaan tai viedä tuliaisiksi kylään mennessäsi.

Suunnittele unelmiesi sauna ja hanki tarvikkeet meiltä
Saunan rakentamisessa on monta rakennusvaihetta, jotka voi tehdä itse. Laatoitus käy kätevästi huolelliselta remontoijalta. sisätilojen viemäröinti on tarkkaa puuhaa, sillä siinä pitää putket liittää toisiinsa huolellisesti, jotta mahdolliset vesivahingot pystytään minimoimaan. Esiasennettu vesilukko vähentää vuotojen riskiä sekä tekee asentamisesta helppoa. Teleskooppirakenne antaa useita erilaisia ja joustavia asennusmahdollisuuksia. Saunatarvikkeet voidaan uusia aina säännöllisin väliajoin, jotta sauna ja pesuhuone tuntuisivat siistimmiltä ja mukavammilta. Remontoidessasi mökkisaunaa löydät ruostumattomasta teräksestä valmistetut ja kestävät vesisäiliöt Byggmaxin valikoimasta. Vesi lämpenee kätevästi samalla kun lämmität saunaa. Hana on helppo asentaa haluttuun kohtaan. Jos saunassasi on puulattia, voit laittaa kiukaasi ruostumattomasta teräksestä valmistetulle asennusalustalle. Näin teet saunastasi paloturvallisen.

Osta korkealaatuiset saunatarvikkeet Byggmaxilta
Kaikki korkealaatuiset ja edulliset saunatarvikkeet löydät kätevästi Byggmaxin laajasta valikoimasta. Hanki tarvikkeesi nyt meiltä ja nauti rentouttavista sekä mukavista löylyistä.

Onko etsinnässäsi saunatarvikkeet, esimerkiksi uusi löylykiulu tai lämpömittari? Kaikki tarvikkeet saunan rakentamiseen ja sisustamiseen löydät Byggmaxin laajasta valikoimasta helposti yhdestä ja samasta osoitteesta!

Kaikki saunatarvikkeet samasta osoitteesta helposti

Onko sinulla saunan remontointi meneillään vai rakennatko kokonaan uutta saunaa? Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa, sillä Byggmaxin valikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset, aina lauteista kiukaisiin. Lauteet, katot sekä saunan paneeliseinät kannattaa käsitellä suoja-aineella, joka sisältää luonnonvahaa. Se antaa hyvän suojan kosteutta ja likaa vastaan, joten saunastasikin tulee pitkäikäisempi. Vaha imeytyy hetkessä ja jättää sileän sekä kauniin pinnan. Oikeanlainen kiuas taas antaa mukavat ja rentouttavat löylyt, joista voit nauttia pitkään. Kätevä kivikori puulämmitteisen saunan hormin ympärillä lisää kivimäärää. Tämän tarkoituksena on hyödyntää hormin hukkalämpö. Tyylikäs teräksinen pesuvati on aina muodissa ja se antaa saunaasi viimeistellyn ilmeen.Tyylikkäät lämpömittarit, saunakiulut sekä muut saunatarvikkeet voit ostaa joko omaan saunaan tai viedä tuliaisiksi kylään mennessäsi.

Suunnittele unelmiesi sauna ja hanki saunatarvikkeet meiltä

Saunan rakentamisessa on monta rakennusvaihetta, jotka voit tehdä itse. Laatoitus käy kätevästi huolelliselta remontoijalta. Sisätilojen viemäröinti on tarkkaa puuhaa, sillä siinä putket täytyy liittää toisiinsa huolellisesti, jotta mahdolliset vesivahingot pystytään minimoimaan. Esiasennettu vesilukko vähentää vuotojen riskiä sekä tekee asentamisesta helppoa. Teleskooppirakenne antaa useita erilaisia ja joustavia asennusmahdollisuuksia. Saunatarvikkeet kannattaa myös uusia tietyin väliajoin, jotta saat pidettyä saunasi ulkonäön tyylikkäänä ja siistinä. Remontoidessasi mökkisaunaa löydät Byggmaxilta myös ruostumattomasta teräksestä valmistetut ja kestävät vesisäiliöt, joissa vesi lämpenee kätevästi samalla kun lämmität saunaa.

 

Osta korkealaatuiset saunatarvikkeet Byggmaxilta

Kaikki korkealaatuiset ja edulliset saunatarvikkeet löydät kätevästi Byggmaxin laajasta valikoimasta. Hanki tarvikkeesi nyt meiltä ja nauti rentouttavista sekä mukavista löylyistä upeassa saunassasi!

Suodata

112 Tulokset

Järjestä
Narvi
Ø 125 mm, musta
719  €
Saunaan, 1,25x24m
21 85  €
Misa
79  €
iSauna
Saatavana useita värejä
Alkaen 4 95  €
Misa
89  €
Narvi
750 x 1150 mm, ruostumatonta terästä
Habo
5 49  €
Misa
Aluzink/ruostumaton, 500mm
269  €
Misa
179  €
Kota
650 x 1160 mm, ruostumatonta terästä
139  €
iSauna
Musta
39 95  €
Misa
79  €
Misa
Aluzink/ruostumaton, 1500mm
659  €
Narvi
400 x 250 mm, asennetaan hormin ympärille
Misa
66  €
Narvi
400 x 250 mm, asennetaan hormin ympärille
79  €
Kota
400 x 200 mm, valurautaa
69  €
Misa
34  €
Misa
Ruostumaton, Ø142/112mm
69  €
Habo
8 49  €
Narvi
Saatavilla useissa versioissa
Misa
Aluzink/ruostumaton, 1000mm
419  €