SEINÄLAATTA NIGHT ELF 60X60

Musta, 1,44 m2/pkt
Tuotenumero: 6335095
Night Elf on lasitettu ja kiillotettu Porcellanatolaatta, joka on valmistettu mustasta marmorijäljitelmästä. Tämän neliönmuotoisen klinkkerilaatan kuviointi muistuttaa maailmankuulua Nero Marquina -marmoria.
Näytä enemmän
pakkaus
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

SEINÄLAATTA NIGHT ELF 60X60

Night Elf on lasitettu ja kiillotettu porcellanatolaatta, joka on valmistettu mustasta marmorijäljitelmästä. Tämän neliönmuotoisen klinkkerilaatan kuviointi muistuttaa maailmankuulua espanjalaista Nero Marquina -marmoria. Klinkkerilaatassa on korkeakiiltoinen pinta, joka antaa erittäin eksklusiivisen ja luonnollisen ilmeen. Luo ylellinen hotellitunnelma omaan kylpyhuoneeseesi!

Gres Porcellanato

Gres Porcellanato - tai lyhyesti sanottuna porcellanato - poltetaan lämpötiloissa 1000–1600 astetta, ja siksi ne imevät hyvin vähän vettä. Kovan materiaalin ansiosta porcellanatolaatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät kemikaaleja. Porcellanatoklinkeria kutsutaan usein myös posliiniklinkeria. Porcellanatoklinkeria kutsutaan usein myös posliiniklinkeria.

Rektifioitu laatta

Rektifioituja laattoja kutsutaan myös laserleikatuiksi laatoiksi. Ne ovat mitoiltaan tarkempia kuin tavalliset klinkkerilaatat. Tällaiset rektifioidut laatat voidaan asentaa erittäin kapeilla saumauksilla.

Kunnossapito

Puhdistamiseen käytetään tavallisia lattioiden tai laattojen puhdistusaineita.

Ominaisuudet:
•Kiillotettu pinta
•Neliö, 60 x 60 cm
•Pakkasenkestävä
•Lasitettu
•Veden imeytyminen <0,5 %
•Posliini/Porcellanato

Käyttökohteet:
•Laatat sisä- ja ulkokäyttöön
•Laatat seiniin ja lattiaan
Huom.! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, että laattoja ja klinkkereitä tilattaessa otetaan huomioon vähintään 10 % hävikki.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Right Price Tiles
Tavarantoimittajan tuotenumero 101030482