Seinämaali puolikiiltävä

Valkoinen, vesiohenteinen, puolikiiltävä
Tuotenumero: 187091
Midun Seinämaali 40 on puolikiiltävä vesiohenteinen maali sellaisten sisäkattojen ja -seinien maalaamiseen, joihin toivotaan erityisen hyvää pesun- ja käytön kestävyyttä.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Seinämaali puolikiiltävä

Midun Seinämaali 40 on puolikiiltävä vesiohenteinen maali sellaisten sisäkattojen ja -seinien maalaamiseen, joihin toivotaan erityisen hyvää pesun- ja käytön kestävyyttä.

Maali soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi kylpyhuoneeseen, keittiöön ja pesutupaan, mutta se sopii myös betoni-, puu-, tapetti- ja kangaspintaisten seinien ja kattojen maalaukseen.

HUOM! Midun Seinämaali 40 ei tule käyttää kostaussulkuna tai osana vedeneristystä.

Vinkkejä maalaamiseen

Esityöt

Tutustu aina ennen maalauksen aloittamista maalipurkin etiketissä olevaan käyttöohjeeseen. Toimi alusta alkaen huolellisesti. Hyvät työvälineet ja huolellinen valmistelu luovat perustan onnistuneelle maalaustulokselle.
Huoneen lämpötila vaikuttaa olennaisesti lopputulokseen. Älä maalaa alle +5 asteen lämpötilassa. Muista suojata lattia ja huonekalut kunnolla ennen aloittamista. Aiemmin maalatut pinna pestään maalarinpesulla ja irtonainen maali poistetaan. Tasoita ja paikkaa kaikki kolot ja epätasaisuudet seinätasoitteella, muista käyttää kylpyhuoneessa ja pesuhuoneessa märkätiloihin soveltuvaa tasoitetta. Kun tasoite on kuivunut, hio käsitellyt kohdat ja pyyhi lopuksi hiontapöly pois. Huolehdi että maalattava pinta on kuiva ja puhdas.

Maalaaminen

Aloita maalaus aina rajaamalla ensin siveltimellä katonrajan, ovet ja ikkunat.

Maalaa tämän jälkeen seinäpinta maalaustelalla joko yhteen tai kahteen kertaan niin, että lopputulos on tasainen ja täysin peittävä. Sileään seinäpintaan valitaan lyhytnukkainen tela. Karkeaan seinäpintaan soveltuu paremmin pitkänukkainen tela.

Midun seinämaali 40 on päällemaalattavissa 2-3 tunnin kuluttua. 1 litra riittää normaalisti 8-10m2 ei imevillä pinnoilla.

Maalauksen jälkeen

Pyyhi siveltimet ja muut työvälineet huolellisesti ennen kuin puhdistat ne vedellä. Sulje purkki huolellisesti käytön jälkeen.

Ja luontoäiti kiittää

Älä kaada maalia tai lakkaa viemäriin, sillä se vaikeuttaa jäteveden puhdistusprosessia. Vie ylijääneet maalit ja liuottimet kunnalliseen ongelmajätteiden keruupisteeseen ja tyhjät ja kuivat maalipurkit keräyspisteeseen.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 187091
Tavaramerkki Midun