TILAA SÄÄSTÄVÄT PORTAAT ATLANTA II DOLLE

Saatavana useita värejä
Tuotenumero: 6443695
Dollen tyylikkäät ja tilaa säästävät portaat, jotka sopivat erinomaisesti rajallisiin tiloihin. Atlanta-portaat on saatavilla useissa moderneissa väreissä ja puolikiiltävällä pinnalla.
Näytä enemmän
Väri:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

TILAA SÄÄSTÄVÄT PORTAAT ATLANTA II DOLLE

Atlanta-portaat ovat tyylikkäät ja tilaa säästävät, ja ne sopivat erinomaisesti rajallisiin tiloihin. Atlanta-portaat on saatavilla useissa moderneissa väreissä ja puolikiiltävällä pinnalla. Valitse tarpeisiisi ja sisustustyyliisi parhaiten sopiva malli.

Tee lisää tilaa!

Portaiden älykäs muotoilu tekee Atlantasta todellisen tilansäästäjän! Energiaa säästävissä portaissa on 11 erillistä porrasta, joista yksi tai useampi voidaan irrottaa, jos lattiasta lattiaan ei vaadita 300 cm:n korkeutta. Jokaisella yksittäisellä portaalla on säädettävä korkeus 19-25 cm.

Tinkimätön turvallisuus ja mukavuus

Yksinkertaiset, modulaariset rakenneosat ja suora PVC-kaide takaavat helpon asennuksen alle päivässä. Portaiden teräsrakenne on jauhemaalattu, ja kaide on valmistettu värillisestä UV-kestävästä PVC:stä, joka takaa vahvat ja kestävät portaat. Kaiteet kiinnitetään kahdelle portaalle mukavuuden ja vakauden maksimoimiseksi.

Atlanta-portaat ovat vankat, vakaat ja kestävät jokapäiväiseen käyttöön. Portaat on sertifioitu, ja ne täyttävät nykyiset kuormitusvaatimukset eurooppalaisten rakennusmääräysten (EUROCODE) mukaisesti, mikä takaa täysin turvalliset portaat. Huom! Näitä portaita ei voida hyväksyä pääportaiksi, joten voimassa olevat tarkastusvaatimukset on tärkeä selvittää ennen asennusta.

Jos portaisiin halutaan lisää turvallisuutta, tarjoamme vaihtoehdon, jossa keskiportaalle voidaan lisätä kaide. Se lyhentää kaiteiden välisen etäisyyden 20,5 cm:stä 9 cm:iin turvallisuuden ja mukavuuden lisäämiseksi.

Lasten turvallisuuden lisäämiseksi voit asentaa lisäkaiteen ja lapsilistat lyhentämään portaiden välistä etäisyyttä. Portaiden yläosaan, tasanteelle tai vastaavaan voi myös lisätä kaiteen. Viimeistele portaat Dollen peitetulppasarjalla, joka on tarkoitettu piilottamaan portaiden kiinnittämiseen käytetyt ruuvit.•Helppo asentaa
•Kestävä ja vakaa
•Yksinkertainen ja minimalistinen muotoilu
•Kestävä materiaali
•FSC®-sertifioitua puuta
Näytä enemmän
Tavaramerkki Dolle
Tavarantoimittajan tuotenumero 5082001-0100