TILAA SÄÄSTÄVÄT PORTAAT DUBLIN CLASSIC II 1/4 TAMMI DOLLE

Saatavana useita malleja
Tuotenumero: 6445015
Dublin on Dollen monipuolinen ja tyylikäs moduuliportaikko, jota on saatavana eri malleina ja väreinä/materiaaleina. Dublin-avoportaat on valmistettu FSC®-sertifioidusta puusta, ja ne sopivat useimpiin koteihin ja sisustustyyleihin.
Näytä enemmän
Väri:
Askelmien määrä:
Leveys:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

TILAA SÄÄSTÄVÄT PORTAAT DUBLIN CLASSIC II 1/4 TAMMI DOLLE

Dublin on Dollen monipuolinen ja tyylikäs moduuliportaikko, jota on saatavana eri malleina ja väreinä/materiaaleina. Dublin-avoportaat on valmistettu FSC®-sertifioidusta puusta, ja ne sopivat useimpiin koteihin ja sisustustyyleihin.

Näissä älykkäissä ja tilaa säästävissä portaissa tyylikäs ja ajaton muotoilu yhdistyy älykkäisiin ominaisuuksiin. Erilaisten muotojen ja kuvioiden ansiosta portaat voidaan asentaa ahtaisiin tiloihin hienon ulkonäön kärsimättä.

Portaiden rakenne

Portaissa on 11-15 massiivipuuaskelmaa, mikä antaa 360 cm:n maksimikorkeuden lattiasta lattiaan. 13-15 askelmaa käytettäessä on asennettava myös pakkaukseen sisältyvät tukipylväät. Jos lattiasta-lattiaan -korkeutta ei tarvita, tarvitsee vain poistaa askelmia, kunnes haluttu korkeus on saavutettu.

Portaiden pinnat kestävät uskomattoman hyvin kulutusta ja naarmuuntumista, ja puolikiiltävän pinnan ansiosta ne ovat helppohoitoiset. Jokaisen askelman korkeutta voidaan säätää välillä 18,5–22,5 cm.

Dublin-avoportaiden eri mallit

Dublin voidaan asentaa suoraan sekä 1/4- tai 1/2-kierrosta kääntyväksi erilaisilla askelmilla, kaiteilla ja värivaihtoehtoina. 1/4- tai 1/2-kierroksen kääntö voidaan sijoittaa portaassa mihin kohtaan tahansa omien tarpeittesi mukaan (toimitus sisältää 4 seinäkiinnikettä). Kaksi kiinnikettä tarvitaan, jos portaat asennetaan 1/4-kierrosta kääntyväksi, ja kaikki neljä, jos ne asennetaan 1/2-kierrosta kääntyväksi.

Koska kaiteet on asennettu porrasaskelmien ulkopuolelle, jalkatila on maksimoitu portaissa käveltäessä. Kaiteet on kiinnitetty kahteen porrasaskelmaan mukavuuden ja vakauden optimoimiseksi - ja portaiden puhdistuksen helpottamiseksi.

Kaiteiden yläosat on valmistettu jauhemaalatusta alumiinista täydellisen viimeistelyn saavuttamiseksi. Kaiteet on aina jauhemaalattu samoilla moderneilla puolikiiltävillä väreillä kuin portaat, ja johteet ovat portaisiin sointuvaa massiivipuuta.

Turvallisuus ja lisävarusteet

Portaat täyttävät voimassa olevien eurooppalaisten rakennusmääräysten (EUROCODE) kuormitusvaatimukset.
Huom! Näitä portaita ei voida hyväksyä pääportaikoksi, joten voimassa olevat tarkastusvaatimukset on tärkeä tarkistaa ennen asennusta.

Yksityiskohdat ovat suunnittelussa!

DUBLIN-portaissa on kiinnitetty erityistä huomiota muotoilun viimeistelyyn. Siksi pakkauksessa on mukana kate ruuvausten ja kiinnitysten peittämistä varten. Visuaalisten yksityiskohtien lisäämiseksi ja turvallisuuden parantamiseksi tasanteelle on mahdollista asentaa suojakaiteet.

Portaissa on vakiona kaide toisella puolella. Turvallisuuden ja käyttömukavuuden lisäämiseksi portaisiin on saatavana erikseen ostettava lisäkaide. Portaat voidaan tehdä lapsiturvallisiksi asentamalla porrasaskelmien alle listat, jotta lapset eivät pääse ryömimään askelmien väliin eivätkä jää sinne jumiin.

•Tyylikäs ja moderni design
•FSC®-sertifioitua massiivipuuta
•Tilaa säästävä portaikko, jossa mukavat askelmat
•Erittäin monipuolinen - helppo asentaa
•Mukautuvat tarpeisiisi ja sisustustyyliisi
Näytä enemmän
Tavaramerkki Dolle
Tavarantoimittajan tuotenumero 5082790-0100