TILAA SÄÄSTÄVÄT PORTAAT FRANKFURT CLASSIC III 1/2 VALKOINEN ÖLJY TAMMI DOLLE

Saatavana useita malleja
Tuotenumero: 6445381
Dollen Frankfurt -tilansäästöportaissa mukavuus ja joustava asennus yhdistyvät tyylikkääseen muotoiluun.
Näytä enemmän
Väri:
Askelmien määrä:
Leveys:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

TILAA SÄÄSTÄVÄT PORTAAT FRANKFURT CLASSIC III 1/2 VALKOINEN ÖLJY TAMMI DOLLE

Frankfurt-moduuliportaat säästävät tilaa turvallisuudesta, mukavuudesta la laadusta tinkimättä. Moduuliportaikko on helppo asentaa.

Askelmat ja kaiteet on valmistettu kestävästä FSC®-sertifioidusta puusta, joka on käsitelty öljyllä. Portaiden ympäristöystävällinen pintakäsittely korostaa puun luonnollisia esteettisiä ominaisuuksia. Erityisesti tarkoitukseen valitun puun ansiosta portaat ovat hienostuneet ja tyylikkäät. Tukiosat on valmistettu teräksestä, joka on jauhemaalattu puolikiiltävällä värillä.

Mukautettavat portaat

Portaiden moduulirakenteen ansiosta tilaan voi luoda ainutlaatuisen vaikutelman. Frankfurt-portaista on saatavana suora sekä neljänneksen tai puolikkaan kierroksen kääntyvä malli. Mukana jopa 13 askelmaa, jolloin maksimaalinen lattiakorkeus on 301 cm. Jokaisen askelman korkeutta voidaan säätää välillä 18,5–21,5 cm. Voidaan mukauttaa tarpeen mukaan kääntymään neljänneksen tai puolikkaan kierroksen. Mukana portaiden vakautta lisäävät seinäkiinnikkeet.

Turvallisuus

Portaikko täyttää täysin eurooppalaisten rakennusmääräysten (EUROCODE) kuormitusvaatimukset. HUOM! Tätä portaikkoa ei voida hyväksyä pääportaikoksi, joten on tärkeä tarkistaa voimassa olevat tarkastusvaatimukset ennen asennusta.

Harkittu muotoilu

Frankfurt-portaikossa on kiinnitetty erityistä huomiota muotoiluun ja pakkauksessa on mukana kate ruuvien ja asennuksen peittämistä varten. Tuloksena on yksinkertainen ja tyylikäs portaikko, jossa on selkeät linjat.

Portaissa on vakiona kaide toisella puolella. Portaisiin voi lisätä lisäsuojakaiteen visuaalisen ilmeen korostamiseksi ja turvallisuuden parantamiseksi.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Dolle
Tavarantoimittajan tuotenumero 5084636-0100