TILAA SÄÄSTÄVÄT PORTAAT HAMBURG CLASSIC II 1/2 ÖLJY TAMMI DOLLE

Musta, 11 askelmaa, askelleveys: 75cm
Tuotenumero: 6444104
Paino: 222.3
Dollen laadukkaista materiaaleista valmistetut Hamburg-portaat säästävät tilaa ja tarjoavat mukavuutta.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
5-10 arkipäivän sisällä
3949   /st
st
TILAA SÄÄSTÄVÄT PORTAAT HAMBURG CLASSIC II 1/2 ÖLJY TAMMI DOLLE
Modulaariset Hamburg-portaat on suunniteltu hyödyntämään tilaa mukavuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä. Modulaarisen rakenteen ansiosta ne on helppo asentaa.

Askelmat ja kaiteet on valmistettu kestävästä FSC®-sertifioidusta puusta, joka on käsitelty öljyllä. Portaiden ympäristöystävällinen pintakäsittely korostaa puun luonnollisia esteettisiä ominaisuuksia. Erityisesti tarkoitukseen valitun puun ansiosta portaat ovat hienostuneet ja tyylikkäät. Tukiosat on valmistettu puolikiiltäväksi jauhemaalatusta teräksestä.

Leveät ja syvät portaat sekä vankka suojakaide tekevät portaista erittäin turvalliset ja mukavat käyttää.

Mukautettavat portaat

Luo kotiisi ainutlaatuinen tyyli mukauttamalla portaat tilan mukaan. Hamburg-portaista on saatavana suora sekä neljänneksen tai puolikkaan kierroksen kääntyvä malli. Portaissa voidaan käyttää 14 askelmaa, joiden yhdessä muodostama korkeus lattiasta on enintään 322 cm. Jokaisen askelman korkeutta voidaan säätää välillä 18,5–21,5 cm. Voidaan mukauttaa tarpeen mukaan kääntymään neljänneksen tai puolikkaan kierroksen. Mukana portaiden vakautta lisäävät seinäkiinnikkeet.

Turvallisuus

Portaikko täyttää täysin eurooppalaisten rakennusmääräysten (EUROCODE) kuormitusvaatimukset.

Harkittu muotoilu

Hamburg-portaikossa on kiinnitetty erityistä huomiota muotoiluun ja pakkauksessa on mukana peitetulpat, joilla voidaan piilottaa portaiden kiinnittämiseen käytetyt ruuvit. Tuloksena on yksinkertainen ja tyylikäs portaikko, jossa on selkeät linjat. Portaissa on vakiona kaide toisella puolella. Portaisiin voi lisätä muotoiluun sopivan ylimääräiseen kaiteen visuaalisen ilmeen korostamiseksi ja turvallisuuden parantamiseksi.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 5085328-0100
Tavaramerkki Dolle