TILAA SÄÄSTÄVÄT PORTAAT HAMBURG DESIGN 1/4 VALKOINEN ÖLJY TAMMI DOLLE

Musta, 11 askelmaa, askelleveys: 75cm
Tuotenumero: 6444216
Dollen laadukkaista materiaaleista valmistetut Hamburg-portaat säästävät tilaa ja tarjoavat mukavuutta.
Näytä enemmän
Väri:
Askelmien määrä:
Leveys:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

TILAA SÄÄSTÄVÄT PORTAAT HAMBURG DESIGN 1/4 VALKOINEN ÖLJY TAMMI DOLLE

Modulaariset Hamburg-portaat on suunniteltu hyödyntämään tilaa mukavuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä. Modulaarisen rakenteen ansiosta ne on helppo asentaa.

Askelmat ja kaiteet on valmistettu kestävästä FSC®-sertifioidusta puusta, joka on käsitelty öljyllä. Portaiden ympäristöystävällinen pintakäsittely korostaa puun luonnollisia esteettisiä ominaisuuksia. Erityisesti tarkoitukseen valitun puun ansiosta portaat ovat hienostuneet ja tyylikkäät. Tukiosat on valmistettu puolikiiltäväksi jauhemaalatusta teräksestä.

Leveät ja syvät portaat sekä vankka suojakaide tekevät portaista erittäin turvalliset ja mukavat käyttää.

Mukautettavat portaat

Luo kotiisi ainutlaatuinen tyyli mukauttamalla portaat tilan mukaan. Hamburg-portaista on saatavana suora sekä neljänneksen tai puolikkaan kierroksen kääntyvä malli. Portaissa voidaan käyttää 14 askelmaa, joiden yhdessä muodostama korkeus lattiasta on enintään 322 cm. Jokaisen askelman korkeutta voidaan säätää välillä 18,5–21,5 cm. Voidaan mukauttaa tarpeen mukaan kääntymään neljänneksen tai puolikkaan kierroksen. Mukana portaiden vakautta lisäävät seinäkiinnikkeet.

Turvallisuus

Portaikko täyttää täysin eurooppalaisten rakennusmääräysten (EUROCODE) kuormitusvaatimukset.

Harkittu muotoilu

Hamburg-portaikossa on kiinnitetty erityistä huomiota muotoiluun ja pakkauksessa on mukana peitetulpat, joilla voidaan piilottaa portaiden kiinnittämiseen käytetyt ruuvit. Tuloksena on yksinkertainen ja tyylikäs portaikko, jossa on selkeät linjat. Portaissa on vakiona kaide toisella puolella. Portaisiin voi lisätä muotoiluun sopivan ylimääräiseen kaiteen visuaalisen ilmeen korostamiseksi ja turvallisuuden parantamiseksi.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Dolle
Tavarantoimittajan tuotenumero 5085536-0100