U-kenkä

100 mm, pilariin
Tuotenumero: 236107
Paino: 2.2
U-kengän avulla ruuvipaalu voidaan kiinnittää vaakasuuntaiseen palkkiin tai vastaavaan rakenteeseen.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
19 95 /kpl
kpl
U-kenkä
U-kengän avulla ruuvipaalu voidaan kiinnittää vaakasuuntaiseen palkkiin tai vastaavaan rakenteeseen. Kiinnike kiinnitetään pultilla ruuvipaalun reikään.

Ruuvipaalu perustusmenetelmänä

Ruuvipaalu soveltuu pienten rakennusten ja rakenteiden nopeaan ja kestävään asennukseen. Ruuvipaalu ei edellytä kaivutöitä tai routaeristystä ja asennetaan käsin. Se on nimensä mukaisesti maahan ruuvattava paalu. Kierrelaippa kiertää paalun maahan ja tekee rakenteesta vakaan ja kantavan. Ruuvipaaluja on saatavana eri pituuksissa, ja ne soveltuvat terassien, ulkorakennusten, aitojen, porttien, autotallien, autokatosten, pienten kesämökkien ja vajojen perustuksiin. Ruuvipaalu ei aiheuta tärinää maaperään eikä edellytä maansiirtotöitä. Yksinkertainen perustus tehdään ilman kaivutöitä, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. Ruuvipaalut voidaan myös käyttää uudelleen. Luotettavan ja toimivan perustusjärjestelmän täydentävät paaluun kiinnitettävät pulttikiinnikkeet, U-kengät ja kulmakiinnikkeet. Valikoimamme sisältää myös koneasennettavia ruuvipaaluja.

Asennus

U-kenkä kiinnitetään pultilla ruuvipaalun reikään. U-kenkään voidaan tämän jälkeen kiinnittää korkeintaan 52 mm:n palkki tai vastaava rakenne. Kummankin seinämän sivulla on viisi reikää. Jos paalut eivät ole täysin linjassa, kiinnikettä voidaan säätää sivusuunnassa. Halkaisijaltaan 120 mm:n levy peittää ruuvipaalun yläosan.


Tekniset tiedot

U-kengän sisäleveys: 108mm
U-kengän sisäkorkeus: 95 mm
U-kengän syvyys: 75 mm
Ainevahvuus: 3 mm
Levyn halkaisija: 120 mm
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero U100V