U-kenkä

Tuotenumero: 236107
U-kengän avulla ruuvipaalu voidaan kiinnittää vaakasuuntaiseen palkkiin tai vastaavaan rakenteeseen.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

U-kenkä

U-kengän avulla ruuvipaalu voidaan kiinnittää vaakasuuntaiseen palkkiin tai vastaavaan rakenteeseen. Kiinnike kiinnitetään pultilla ruuvipaalun reikään.

Ruuvipaalu perustusmenetelmänä

Ruuvipaalu soveltuu pienten rakennusten ja rakenteiden nopeaan ja kestävään asennukseen. Ruuvipaalu ei edellytä kaivutöitä tai routaeristystä ja asennetaan käsin. Se on nimensä mukaisesti maahan ruuvattava paalu. Kierrelaippa kiertää paalun maahan ja tekee rakenteesta vakaan ja kantavan. Ruuvipaaluja on saatavana eri pituuksissa, ja ne soveltuvat terassien, ulkorakennusten, aitojen, porttien, autotallien, autokatosten, pienten kesämökkien ja vajojen perustuksiin. Ruuvipaalu ei aiheuta tärinää maaperään eikä edellytä maansiirtotöitä. Yksinkertainen perustus tehdään ilman kaivutöitä, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. Ruuvipaalut voidaan myös käyttää uudelleen. Luotettavan ja toimivan perustusjärjestelmän täydentävät paaluun kiinnitettävät pulttikiinnikkeet, U-kengät ja kulmakiinnikkeet. Valikoimamme sisältää myös koneasennettavia ruuvipaaluja.

Asennus

U-kenkä kiinnitetään pultilla ruuvipaalun reikään. U-kenkään voidaan tämän jälkeen kiinnittää korkeintaan 52 mm:n palkki tai vastaava rakenne. Kummankin seinämän sivulla on viisi reikää. Jos paalut eivät ole täysin linjassa, kiinnikettä voidaan säätää sivusuunnassa. Halkaisijaltaan 120 mm:n levy peittää ruuvipaalun yläosan.


Tekniset tiedot

U-kengän sisäleveys: 108mm
U-kengän sisäkorkeus: 95 mm
U-kengän syvyys: 75 mm
Ainevahvuus: 3 mm
Levyn halkaisija: 120 mm
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero U100V