Seinämaali VALKOINEN 7L Midun Basic

Valkoinen, vesiohenteinen, himmeä
Tuotenumero: 187029
Seinämaali Basic 7 on nopeasti kuivuva seinämaali, joka soveltuu kuivien toissijaisten sisätilojen maalaukseen kuten autotalli, eteinen ja kellari .
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Seinämaali VALKOINEN 7L Midun Basic

Vesiohenteinen himmeä maali seinien maalaamiseen sisätiloissa. Käytetään aikaisemmin maalatuille pinnoille sekä betoni-, kipsi- ja kipsilevypinnoille ja vastaaville.

Seinän maalaaminen sisätiloissa – käteviä maalausvinkkejä

Ennen maalaamista
Aloita aina lukemalla maalipurkissa olevat ohjeet ja muista noudattaa varovaisuutta alusta alkaen. Hyvät työkalut ja huolellinen pohjatyö luovat pohjan onnistuneelle maalaustulokselle. Huoneen lämpötila on myös tärkeä lopputuloksen kannalta. Älä maalaa, jos lämpötila on alle 5 astetta. Muista suojata lattiat ja huonekalut kunnolla ennen maalaamisen aloittamista. Varmista, että pinta on kuiva ja puhdas ennen maalaamista. Tasoita ja korjaa kaikki reiät ja epätasaisuudet seinätasoitteella. Hio pinta huolellisesti, kun tasoite on kuivunut ja pyyhi lopuksi pöly pois pinnalta.

Maalaaminen
Aloita aina maalaamalla ensin seinäpinnan reunat katon, ovien ja ikkunoiden ympäriltä siveltimellä. Maalaa sitten seinät telalla 2 kertaa tasaisen lopputuloksen ja hyvän peittävyyden saamiseksi. Jos seinäpinnat ovat sileät, kannattaa käyttää lyhytnukkaista telaa. Karkeille pinnoille sopii paremmin pidempinukkainen tela. Voidaan maalata uudelleen 2–3 tunnin kuluttua.

Maalaamisen jälkeen
Sulje purkki käytön jälkeen. Pyyhi siveltimet ja työkalut huolellisesti ennen niiden puhdistamista vedellä. Nestemäisiä maalijäämiä ei saa kaataa viemäriin. Toimita jäljelle jäänyt maali, tyhjät purkit ja liuottimet kuntasi ympäristöasemalle/kierrätykseen.
Näytä enemmän
Merkinnät
Vaaralausekkeet
EUH208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Turvalausekkeet
EUH208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Tavaramerkki Midun Basic
Tavarantoimittajan tuotenumero -