Vinyylikorkki Tammi Porto Vinatura Basic 9mm

Tuotenumero: 651303
Vinyylikorkki Ek Porto Vinatura Basic on lämmin ja mukava vinyylilattia, jossa on yksinkertainen 1,2 mm korkkikerros ja HDF-ydin.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Vinyylikorkki Tammi Porto Vinatura Basic 9mm

Vinyylikorkki Ek Porto Vinatura Basic 9 mm on ftalaatiton vinyylilattia, jossa on HDF-ydin ja integroitu 1,2 mm korkkikerros. Lattia on ns. napsautuslattia, jonka lukkopontin nimi on Corkloc.


Vinyylikorkki Ek Porto Vinatura Basic valmistetaan Portugalissa, jossa on suurin osa Euroopan kaikista korkkitammiviljelmistä. Korkki kerätään korkkitammen kaarnan hallitulla käsihöyläyksellä. Korkkia kerätään siitä lähtien kun korkkitammi on 25 vuotta vanha. Sen jälkeen saman korkkitammen kaarnaa voidaan kuoria pois noin joka yhdeksäs vuosi ilman että tammi saa minkäänlaisia vaurioita. Mitä vanhempi puu, sitä hienompi ja tiheämpi korkki. Korkkitammien elinikä on noin 200 vuotta, ja korkkia nuoremmista puista eli alle 50-vuotiaita käytetään lattioihin ja komposiitteihin.
Korkki on ainutlaatuinen materiaali, joka on paitsi luonnostaan ääntä vaimentava ja lämpöä eristävä, myös erittäin kestävä ja kestävä. Lisäksi lattia, jossa on integroitu korkkikerros, antaa pehmeän ja mukavan tuntuman kävellessä. Korkki on ekologinen ja 100 % kierrätettävä.

Takuu

Lattialla on 15 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä, ts. ei julkisissa ympäristöissä, joissa vastaava takuuaika on 5 vuotta. Vinyylikorkki Ek Porto Vinatura Basic on päällystetty kulumisluokalla 32, mikä tarkoittaa, että lattia kestää vilkkaita kotiympäristöjä sekä normaaleja julkisia ympäristöjä, kuten toimistoja tai pieniä kauppoja.
Vinyylikorkkilattian alla voidaan käyttää lattialämmitystä, mutta tällöin tulee käyttää kestävää muovia tai rakennuskalvoa täydentävänä aluslattiana.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Cortex
Tavarantoimittajan tuotenumero 80002118