VINYYLILATTIA MATTERHORN 5 MM KÄHRS

Click 5G, 5x172x1210 mm, LVT, käyttöluokka 31, 2,16 m2/kpl, Kährs
Tuotenumero: 651951
Paino: 16.9
Vinyylilattia Matterhorn 5 mm on ruotsalaisen lattiavalmistajan Kährsin pirteä kivipintaa jäljittelevä vinyylilattia.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
39 95 /m2
kpl
VINYYLILATTIA MATTERHORN 5 MM KÄHRS
Vinyylilattia Matterhorn on lattiavalmistaja Kährsin moderni vinyylilattia. Se sopii useimpiin sisustuksiin, erityisesti uusiin rakennuksiin, joissa on hyvä valo. Matterhorn on ns. LVT (Luxury Vinyl Tile)-lattia, mikä tarkoittaa yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä lattioita ja tyylikästä designia. Vinyylilattia Matterhornissa on ainutlaatuiset 5G-lukkopontit. Lankut napsautetaan yhteen, mikä helpottaa asennusta. Joustamattoman ytimen ansiosta lankut ovat jäykkiä.

Matterhorn-vinyylilattia on erittäin kestävä, helppohoitoinen sekä vakaa ja siinä on ääntä vaimentavia ominaisuuksia. Pinta kestää päivittäistä kulutusta, naarmuuntumista ja vesiroiskeita. Vinyylilattia Matterhorn on ftalaatiton ja voidaan asentaa suoraan olemassa olevalle lattialle, kunhan alla oleva pinta on tasainen.

Asennus ja takuu

Lattialla on 10 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä. Jos lattian alusta on sopiva, lattian alle voidaan asentaa lattialämmitys. Vinyylilattia Matterhorn asennetaan kelluvana ja ilman liimaa.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero LTCLS3004-300-5
Tavaramerkki Kährs