Vuorilista K. PX120A 19X5,7X1,9

19x5,7x1,9cm, duropolymeeri, valkoinen
Tuotenumero: 662050
Sisustuslistoja ei tarvitse tehdä puusta. Tämä käännettävä lista on tarkoitettu kulmalistaksi PX120 -paneeli- ja reunalistalle rakennettaessa seinäpaneelin reunuksia. Se on valmistettu helposti työstettävästä muotonsa säilyttävästä muovista.
Näytä enemmän
st
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Vuorilista K. PX120A 19X5,7X1,9

Sisustuslistoja ei tarvitse tehdä puusta. Tämä käännettävä lista on tarkoitettu kulmalistaksi PX120 -paneeli- ja reunalistalle rakennettaessa seinäpaneelin reunuksia. Se on valmistettu helposti työstettävästä muotonsa säilyttävästä muovista. Lista on helppo kiinnittää itse liimalla ja maalata sitten, jolloin koriste sulautuu hyvin seinään. Mikäli vanhasta talosta on päässyt listoja ja stukkokoristeita katoamaan, entinen ympäristö on helppo luoda uudestaan. Nykyaikaisessa sisustamisessa on helppo leikitellä eri aikakausien muodoilla ja luoda oman luonteen mukainen kodikas ympäristö.

Asennus

Tuotetta sahataan, hiotaan ja työstetään tavallisilla käsityökaluilla ennen asennusta. Asennus tehdään DecoFix Pro -liimalla. Liitokset liimataan DecoFix Extra -liimalla. Ylimääräinen liima kuivataan heti vedellä tai miedolla saippualiuoksella.

Duropolymeeri

Duropolymeeri on iskun- ja vednekestävä erittäin tiheä muoviseos. Materiaalin pinta soveltuu hyvin maalattavaksi ja hienosyisetkin yksityiskohdat erottuvat selkeästi. Sitä voi hioa ja sitä on helppo työstää tavallisilla käsityökaluilla asennettaessa. Voidaan käyttää myös ulkona. Puhdistettessa materiaali kestää kosteutta ja useimpia puhdistusaineita.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero PX120A
Tavaramerkki Orac Decor