Ikkunan lisävarusteet

Ikkunoiden asennustarvikkeet sekä neuvot ja niksit saat meiltä. Valikoimastamme löydät ikkunoihin sopivat eristenauhat, kiinnittämiseen tarvittavat karmiruuvit ja kaiken muun, mitä vain tarvitset onnistuneeseen remonttiin. Tule, tutustu ja onnistu projekteissasi.

Ikkunoiden asennus on helppoa Byggmaxin avulla

Ikkunoiden asennus voi tuntua työläältä ja ehkä joskus myös epämiellyttävältäkin ajatukselta. Ikkunoiden uusiminen, korjaaminen ja huolto ovat kuitenkin osa kodinomistajan elämää. Aloita mittaamalla ikkuna-aukot. Poista sitten vanhat ikkunalistat, karmi ja seinän välissä olevat ruuvit ja naulat. Nosta tai sahaa karmi pois. Kiinnitysalustan tulee olla hyvässä kunnossa uutta ikkunaa varten. Asennuksen yhteydessä kannattaa huolehtia, että ikkunalautojen ja seinän väliin jää tasainen rako. Liian tiiviisti asennettuihin ikkunoihin saattaa kerääntyä kosteutta. Nosta sitten ikkunat aukkoon kiilojen päälle. Ikkunat tulee eristää, kun olet saanut ne paikoilleen. Eristämällä pidät kylmän ulkona ja lämmön sisällä. Tiivistämiseen voi käyttää vaikkapa tiivistenauhaa. Tiivistenauha kiinnitetään ikkunanpuitteiden sisäpuolelle pistoolilla, jolloin nauha estää vetoa.

Työkalut ikkunoiden asennukseen löydät meiltä

Ikkunoiden asennus onnistuu oikeiden työkalujen avulla. Esimerkiksi ikkunoiden asennuksen yhteydessä käytettävät kiilat antavat sinulle mahdollisuuden katsoa, että ikkuna on suorassa ennen kiinnittämistä. Kiilat tulee asettaa pareittain sivuille kulmien läheisyyteen. Kiilat lyödään sisään ulko- ja sisäpuolelta. Vatupassin avulla varmistat, että karmi on suorassa. Diagonaalimitta kulmasta kulmaan varmistaa myös karmin suoruuden. Karmiruuvit pitävät ikkunan paikoillaan, kun lähdet poistamaan sivuilla olevia kiilapareja. Kun kaikki on kunnossa, voit kiinnittää ikkunan kunnolla paikoilleen ja katsoa, että ikkuna aukeaa ja sulkeutuu, kuten on tarkoitettu. Nyt on jäljellä enää eristäminen, johon tarvittavat työkalut löydät meiltä. Voit halutessasi käyttää kittiä, tiivistenauhaa tai tilkenauhaa. Tilkenauhalla tiivistettäessä ikkunoita voi käyttää erilaisia tylppiä työvälineitä. Tutustu siis valikoimaamme ja löydä omiin tarpeisiisi sopivat.

Ikkunoiden asennus käy kuin leikki, kun apunasi on Byggmax

Ikkunoiden asennus on helppoa Byggmaxin avulla. Suuresta valikoimastamme löydät laadukkaat työkalut ja tiivisteet ikkunoiden asennukseen sekä viimeistelyyn. Vaikka hintamme ovat edulliset, emme tingi laadusta, sillä kotisi on meille tärkeä.

filter-white Suodata

5 Tulokset

Järjestä
8 95  €
Jabo
42x56cm, käsittelemätön puu
29 95  €
2 99  €
Millarco
Sinkitty teräs, 7kg
34  €