Ovikatokset

Ovikatokset Byggmaxilta aina nopeasti sekä edulliseen hintaan. Luo kodillesi viimeinen silaus upean ovikatoksen avulla. Tyylikkään ulkoasun lisäksi ulko-oven katos suojaa ovea auringon, sateen ja tuulen vaikutuksilta. Tutustu nyt laajaan ovikatos-valikoimaamme ja löydä juuri tarpeisiisi sopiva, tyylikäs ulko-oven katos.

 

Ovikatos viimeistelee talosi sisäänkäynnin

Tyylikäs ulko-oven katos on kuviteltua helpompi asentaa. Valikoimistamme löytyvät klassiset ja alumiinirakenteiset ovikatosmallit ovat helposti asennettavia ja kestäviä, ja ne ovat helppoja pitää erinomaisessa kunnossa pienellä vaivalla. Valikoimastamme löydät katoksia eri väreissä, jotta jokaiselle löytyisi varmasti jotakin. Joissakin malleissa upotetut led-valaisimet antavat valoa katoksen alapuolelle. Ovikatoksissa on myös kouru, joka johtaa sadeveden pois molemmin puolin. Lisäksi ovikatokset täyttävät rakennusstandardit muun muassa lumen kantavuuden suhteen. Katoksiimme kuuluvat myös omat kiinnikkeet ja kannattimet, joten asentaminen on helpompaa verrattuna perinteiseen, paikan päällä rakennettavaan katokseen. Ja tuleehan valmispaketti toki myös edullisemmaksi. 

 

Ovikatos toivottaa sinut ja vieraasi tervetulleiksi

Tyylikäs ovikatos täydentää terassisi ulkonäön. Erikokoiset terassit ja katokset soveltuvat mainiosti yhteen, sillä meillä on tarjolla kymmeniä erilaisia ratkaisuja myös terassien kattamiseksi. Haluat sitten valita terassillesi helposti asennettavan aallotetun valokatteen tai läpinäkyvän lujan kennolevykatteen, tulee lopputuloksesta lähes tyylikäs ja kestävä. Katokset antavat ilmavan vaikutelman sekä UV-suojan aurinkoa vastaan. Osta siis nyt tarvikkeet terassin katokseen Byggmaxilta, sillä meiltä saat kätevästi niin kattotarvikkeet kuin ovikatokset nopeasti ja helposti samasta osoitteesta!

 

Ovikatos aina edullisesti Byggmaxilta

Ovikatos luo viimeisen silauksen kotisi ulkonäköön. Valmis ulko-oven katos on helppo asentaa sekä kestää niin säässä kuin säässä - ota siis nokka kohti Byggmaxia ja löydä täydellinen ovikatos juuri omiin tarpeisiisi!

Näytä enemmän
Suodata

42 Tulokset

Järjestä
249  €
Gop
Saatavana useita kokoja
1 705  €
Superproof
Useampi vaihtoehto saatavilla
Alkaen 98 90  €
Gop
2 059  €
Palram
670  €
Designtak
Saatavana useita värejä
Palram
315  €
Palram
670  €
Palram
116  €
Gop
Hopea
85  €
Designtak
Saatavana useita värejä
Gop
559  €
2200x900x145
1 745  €
Designtak
Saatavana useita värejä
Palram
218  €
Gop
1 705  €