Hellat ja kamiinat

Kamiinat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Kamiina on oiva ratkaisu silloin, kun halutaan samaan aikaan käytännöllisyyttä ja tunnelmaa. Toisaalta puukäyttöinen kamiina on joissakin tapauksissa ainoa toimiva tapa valmistaa ruokaa tai lämmittää. Kun hankit kamiinat ja hellat Byggmaxilta, hankit laatua.

Nopeasti lämpöä ja tunnelmaa
Nopeasti lämpöä luovuttava kamiina on kätevä kodin tai vapaa-ajan asunnon lämmönlähde. Jo muutamalla sylillisellä halkoja saadaan huoneeseen tai mökkiin lämpöä vaikka talvipakkasilla. Kun kamiinassa on kestävä, esimerkiksi valuraudasta valmistettu liesi, ruoanlaittokin onnistuu helposti. Kamiinan, jota kutsutaan myös kevyttakaksi, lämmöntuottoon voidaan vaikuttaa ilmansäädöllä, eli vetoa lisätään silloin, kun lämpöä halutaan nopeasti ja vähennetään silloin, kun kamiinan toivotaan luovuttavan lämpöään pitkään ja miellyttävästi. Koska kamiinan lämmöntuotannon hyötysuhde voi olla jopa 80 prosenttia, se on taloudellinen käyttäjälleen ja ystävällinen ympäristölle. Keveytensä ansiosta kamiinoiden alle ei yleensä tarvitse rakentaa vahvistettuja perustuksia, joten kamiinan voi sijoittaa lämpöä ja tunnelmaa tuottamaan jopa kerrostaloasuntoon, jos siihen on suunniteltu liitäntä takalle. Kamiinat kotiin tai mökille saat hankittua Byggmaxilta.

Saat kamiinasta pitkäikäisen pienellä huollolla
Kamiina on siis kevytrakenteinen lämmönlähde, jota voi käyttää pikalämmittimenä tai pitkäaikaisen, tasaisen lämmön luojana. Sillä voi valmistaa ruokaa tai siinä palavaa tunnelmallista liekkiä voi ihailla lasisen ikkunan läpi ihan muuten vain. Mutta aina kun toimitaan tulen kanssa, on syytä muistaa muutamia perusasioita. Varmista, että seinän ja kamiinan etäisyys toisistaan on riittävä sekä huolehdi liitosten ja liitinhormien puhdistamisesta. On tietysti selvää, että tulen palaessa kamiinan osat ovat kuumia, mutta toisinaan siitäkin on hyvä muistuttaa. Kamiinan ensipolttoa suoritettaessa ei kannata pyrkiä lämmöntuotannon nopeusennätykseen, vaan on parempi lähteä liikkeelle pienellä liekillä, jota kasvattaen saadaan lämmönlähteen materiaalit stabiloitua. Kun mielessäsi on vaivaton lämmitys, kamiina on varteenotettava vaihtoehto. Löydät erilaiset kamiinat eri tilanteisiin Byggmaxilta.

Tehokkaasti lämmittävät kamiinat Byggmaxilta
Kamiina on hyötysuhteeltaan hyvä lämmönlähde, jonka tunnelmallisessa hehkussa sielu lepää. Kun haluat lämpöä ja tunnetta turvallisesti, hanki kamiinat kotiin ja mökille Byggmaxilta

4 tuotetta

 1. Takkavälinesarja
  Takkavälinesarja
  Hinta alkaen
  49 95 /kpl
  3-6 p
 2. Oikeakätinen, 12 kW, valkoinen
  Puuliesi Kota Oikeakätinen
  2249   /kpl
  10-15 p
 3. Valurautainen liesi, 7 kW, mustaa emaloitua terästä
  Kamiina Kota
  941   /kpl
  10-15 p
 4. Vasenkätinen, 12 kW, valkoinen
  Puuliesi Kota Vasenkätinen
  2249   /kpl
  10-15 p

4 tuotetta