KUIVABETONI S100

C20/25, 25kg
Tuotenumero: 0106
Paino: 25
Karkea kuivabetoni soveltuu useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten paalujen ja laattojen valamiseen, istutusaitausten tekemiseen sekä terassin tai parvekkeen valamiseen.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
4-7 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
5 85 /kpl
kpl
KUIVABETONI S100
Karkea kuivabetoni soveltuu useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten paalujen ja laattojen valamiseen, istutusaitausten tekemiseen sekä terassin tai parvekkeen valamiseen.

Käyttöalue

Kuivabetoni (karkea) Basic C20/25-tuotetta käytetään valutöissä, joissa kerroksen paksuus on vähintään 50 mm. Betoni soveltuu portaiden, talojen perustusten, pylväiden, pilarien ym. valamiseen. Kuivabetoni (karkea) Basic sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Sekoittaminen

Kuivalaasti sekoitetaan veteen myllyssä, tasosekoittimessa tai porakoneella ja vispilällä. Suhde on n. 2,5 litraa vettä/25 kg säkki Sekoita betoni huolellisesti, vähintään 10 minuutin ajan, kunnes sen rakenne on tasainen ja helposti työstettävä. Valmiiksi sekoitettu betoni on työstettävää noin 1 tunnin ajan.

Käyttäminen

Valettava alue puhdistetaan hyvin ja kastellaan. Muotissa ei saa olla kuitenkaan vettä. Paras työskentelylämpötila on 10–25 °C. Talvitoimenpiteet on otettava käyttöön, jos tuotetta käytetään alle 5 °C:n lämpötiloissa. Valmiiksi valettu pinta on suojattava kosteudelta ensimmäisen vuorokauden ajan peittämällä se muovilla. Jälkikastele pintaa vähintään 3–5 vuorokauden ajan, jotta kuivuminen tapahtuu hyvin ja hitaasti. Liian nopea kuivuminen voi aiheuttaa halkeilua sekä huonomman pitävyyden.

Muuta

Kulutus: 2 kg/m2/mm

Varastointiohjeet

Säkit varastoidaan kuivassa paikassa. Tuotteen käyttöaika on 12 kuukautta valmistuspäivästä, kun tuote on avaamattomassa alkuperäispakkauksessa. Jäljelle jäänyt materiaali sekoitetaan veteen ja sen annetaan kovettua. Kovettunut materiaali toimitetaan kierrätyskeskukseen rakennusjätteenä. Tuotetta ei saa hävittää viemäriverkkoon.
Merkinnät
GHS05
Syövyttävä
GHS07
Haitallinen/ärsyttävä
Vaaralausekkeet
H315
Ärsyttää ihoa.
H318
Vaurioittaa vakavasti silmiä.
Turvalausekkeet
P102
Säilytä lasten ulottumattomissa.
P280
Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta /kasvonsuojainta.
P302
JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE:
P305
JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:
P310
Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin.
P338
Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.
P351
Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan.
P352
Pese runsaalla vedellä ja saippualla.
P362
Riisu ja pese saastunut vaatetus ennen uudelleenkäyttöä.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 551112