Maalit ja maalaustarvikkeet

Maalaustarvikkeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Onko aika tehdä pientä pintaremonttia? Puuttuuko osa tarvikkeista tai tarvitko uusia vanhojen tilalle? Vaikka vanhoja pensseleitä ja teloja olisi jo ennestään, maalitela kannattaa uusia uuden projektin alkaessa, jotta voit taata itsellesi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

 

Uusi sivellinsetti takaa tasaisen ja siistin lopputuloksen

Ennenkuin aloitat maalausprojektisi, muistathan hankkia uudet maalaustarvikkeet. Etenkin uusi sivellinsetti on hyvä olla, jotta saat siisteimmän mahdollisen lopputuloksen. Vanhat siveltimet ja pensselit voivat jättää epätasaista jälkeä ja myös karvoja maalin pintaan. Uudet tarvikkeet kannattaa valita huolella ja panostaa laatuun, jotta voit olla tyytyväinen kättesi töihin. Myös maalin laadulla on väliä, joten tarvittaessa on hyvä pyytää neuvoja ammattitaitoisilta Byggmaxin työntekijöiltä, jotka auttavat sinua tuotteiden valinnassa. Oikeantyyppinen maali oikeaan tarkoitukseen tulee hankkia, jotta voit nauttia lopputuloksesta monta vuotta eteenpäin ilman että pinta halkeilee tai hilseilee. Eteenkin märkähuoneita maalatessa tulee olla tarkka, että valitsee oikean maalin. Muuten lopputulos voi olla kaikkea muuta kuin toivottua. 

 

Tee se itse ja onnistut!

Kun on pienien tai suurien tee-se-itse-projektien aika, saat meiltä niin ruuvit ja naulat kuin maalaustarvikkeet. Näin onnistut varmasti projektissasi. Oli kyseessä sitten kaapin tekeminen tai uuden saunan rakentaminen, meiltä löydät varmasti kaikki tuotteet, jotta onnistut. Mikä sen hienompaa, kun katsella kättensä töitä ja tuntea ylpeyttä lopputuloksesta? Kaikki muistamme tunteen, kun saimme aikaiseksi ensimmäisen voiveitsen puutyötunnilla. Herätä tuo tunne uudelleen ja aloita oma projektisi jo tänään! Tarvittaessa voimme tarjota neuvoja materiaalivalinnassa tai projektin toteuttamisessa, jotta pääset alkuun. Voit tottakai myös piipahtaa ostoksille uudelleen projektin edetessä ja täydentää materiaalivarastoa sekä kysellä lisää neuvoja, mikäli niitä tarvitset. Uskomme kuitenkin, että asiakkaamme osaavat kaiken, mitä itse päättävät tehdä!

 

Maalaustarvikkeet moneen lähtöön Byggmaxilta

Hanki maalaustarvikkeet joka lähtöön Byggmaxilta! Tule valitsemaan juuri omaan projektiisi sopivat tuotteet meiltä! Autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet, jotta pääset toteuttamaan rakennusunelmasi!

Suodata

311 Tulokset

Järjestä
Cementfabriken
Saatavana useita värejä
24 95  €
4 95  €
Midun Basic
21 95  €
Tikkurila
89 85  €
Tikkurila
Saatavana useita kokoja
Alkaen 21 85  €
19 95  €
Tikkurila
Saatavana useita kokoja
Alkaen 10 85  €
Tikkurila
Saatavana useita kokoja
125  €
Tikkurila
Saatavana useita kokoja
Alkaen 22 85  €
Midun
Saatavana useita kokoja
Alkaen 19 95  €
Tikkurila
Saatavana useita kokoja
Alkaen 10 35  €
Tikkurila
Saatavana useita kokoja
17 95  €
Tikkurila
Saatavana useita kokoja
Alkaen 17 95  €