Maalit ja maalaustarvikkeet

Maalaustarvikkeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Onko aika tehdä pientä pintaremonttia? Puuttuuko osa tarvikkeista tai tarvitko uusia vanhojen tilalle? Vaikka vanhoja pensseleitä ja teloja olisi jo ennestään, maalitela kannattaa uusia uuden projektin alkaessa, jotta voit taata itsellesi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Uusi sivellinsetti takaa tasaisen ja siistin lopputuloksen
Ennenkuin aloitat maalausprojektisi, muistathan hankkia uudet maalaustarvikkeet. Etenkin uusi sivellinsetti on hyvä olla, jotta saat siisteimmän mahdollisen lopputuloksen. Vanhat siveltimet ja pensselit voivat jättää epätasaista jälkeä ja myös karvoja maalin pintaan. Uudet tarvikkeet kannattaa valita huolella ja panostaa laatuun, jotta voit olla tyytyväinen kättesi töihin. Myös maalin laadulla on väliä, joten tarvittaessa on hyvä pyytää neuvoja ammattitaitoisilta Byggmaxin työntekijöiltä, jotka auttavat sinua tuotteiden valinnassa. Oikeantyyppinen maali oikeaan tarkoitukseen tulee hankkia, jotta voit nauttia lopputuloksesta monta vuotta eteenpäin ilman että pinta halkeilee tai hilseilee. Eteenkin märkähuoneita maalatessa tulee olla tarkka, että valitsee oikean maalin. Muuten lopputulos voi olla kaikkea muuta kuin toivottua.

Tee se itse ja onnistut!
Kun on pienien tai suurien tee-se-itse-projektien aika, saat meiltä naulat ja ruuvit sekä maalaustarvikkeet. Näin onnistut varmasti projektissasi. Oli kyseessä sitten kaapin tekeminen tai uuden saunan rakentaminen, meiltä löydät varmasti kaikki tuotteet, jotta onnistut. Mikä sen hienompaa, kun katsella kättensä töitä ja tuntea ylpeyttä lopputuloksesta? Kaikki muistamme tunteen, kun saimme aikaiseksi ensimmäisen voiveitsen puutyötunnilla. Herätä tuo tunne uudelleen ja aloita oma projektisi jo tänään! Tarvittaessa voimme tarjota neuvoja materiaalivalinnassa tai projektin toteuttamisessa, jotta pääset alkuun. Voit tottakai myös piipahtaa ostoksille uudelleen projektin edetessä ja täydentää materiaalivarastoa sekä kysellä lisää neuvoja, mikäli niitä tarvitset. Uskomme kuitenkin, että asiakkaamme osaavat kaiken, mitä itse päättävät tehdä!

Maalaustarvikkeet moneen lähtöön Byggmaxilta
Hanki maalaustarvikkeet joka lähtöön Byggmaxilta! Tule valitsemaan juuri omaan projektiisi sopivat tuotteet meiltä! Autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet, jotta pääset toteuttamaan rakennusunelmasi!

 1. Tasoitetapetti
  Lasikuitu, 1x25m
  Tasoitetapetti
  Hinta alkaen
  19 95 /kpl
 2. Tasoitustapetti Nyans Cover
  0,6x10m
  Tasoitustapetti Nyans Cover
  Hinta alkaen
  19 95 /kpl
 3. Suojamuovi
  2x25m, 50m2, Läpinäkyvä
  Suojamuovi
  Hinta alkaen
  9 95 /kpl
 4. Kevyttasoite Midun
  Koot alkaen 0,4L
  Kevyttasoite Midun
  Hinta alkaen
  4 99 /kpl
 5. Ovi- ja ikkunamaali
  Useita vaihtoehtoja
  Ovi- ja ikkunamaali
  Hinta alkaen
  15 85 /kpl
 6. Kalustemaali V40
  Useita vaihtoehtoja
  Kalustemaali V40
  Hinta alkaen
  18 85 /kpl
 7. Tasoitetapetti Esikäsitelty
  Lasikuitu, 1x25m
  Tasoitetapetti Esikäsitelty
  Hinta alkaen
  42 95 /kpl
 8. Kosteantilan tapetti- ja kangasliima
  5L
  Kosteantilan tapetti- ja kangasliima
  Hinta alkaen
  21 85 /kpl
 9. Kivitalomaali
  Useita vaihtoehtoja
  Kivitalomaali
  Hinta alkaen
  17 65 /kpl
 10. Maalinrajaaja
  90mm x 120mm
  Maalinrajaaja
  Hinta alkaen
  4 95 /kpl
 11. Lasikuitutapetti Hieno
  1x25m
  Lasikuitutapetti Hieno
  Hinta alkaen
  35 95 /kpl
 12. PUNAMAALI 10L Midun Basic
  Vesiohenteinen
  PUNAMAALI 10L Midun Basic
  Hinta alkaen
  19 95 /kpl