Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Maalit ja maalaustarvikkeet

Maalit ja maalaustarvikkeet Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Jos kotisi tarvitsee kokonaisvaltaista uudelleenmaalausta tai vaikka vain pelkkää pientä paikkamaalausta, löydät kaiken tarvittavan Byggmaxista. Maaleja niin sisä- kuin ulkotiloihin on saatavana monissa eri väreissä ja useilta tunnetuilta valmistajilta. Kun tiedät maalin käyttökohteen, on oikean maalin valinta todella yksinkertaista.

Maaleja niin sisä- kuin ulkopinnoille
Kaipaako kotisi, varastosi, autotallisi tai mökkisi maalaamista? Byggmaxista löydät niin ulkomaalit kuin sisämaalitkin kaikenlaisille pinnoille. Maaleja valmistetaan eri tarkoituksiin, joten maali valitaankin sen perusteella, mihin sitä käytetään. Tavallisten seinämaalien lisäksi valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi kattomaaleja, kivijulkisivumaaleja ja puumaaleja. Maalin yhteydessä kerrotaan, mihin materiaaliin se on tarkoitettu ja kuinka maalia käytetään. Yleensä ne ovat valmiita käytettäväksi heti, mutta poikkeuksiakin voi olla. Laadukkaat maalit ja maalaustarvikkeet ovat olennainen osa työn onnistumista, joten niihin kannattaa panostaa. Maalien lisäksi saat siis myös pensselit, telat, maalisekoittimet ja muut urakassa tarvittavat tarvikkeet. Tutustu nyt laajaan valikoimaan ja osta kaikki haluamasi maalit ja maalaustarvikkeet kerralla Byggmaxista - maalaaminen onnistuu!

Maalaus tuo uutta eloa kotiin
Maalaamisella saa paljon muutosta suhteellisen pienellä työllä. Sisällä seinien maalaus tuo joko tehostetta tai korostaa neutraalia ja hillittyä tunnelmaa. Jos vaikka olohuoneeseen haluaa hieman muutosta, voi yhden seinän maalata räikeämmällä maalilla. Ulkoseinien maalaus taas kannattaa hoitaa noin kymmenen vuoden välein seinän maalin kunnosta riippuen. Ulkoseiniä maalatessa tulisi mielellään käydä läpi kaikki seinät, jotta tulos olisi mahdollisimman tasainen. Myös katon maalaus onnistuu kätevästi Byggmaxin tuotteilla. Voit ostaa erikseen katoille tarkoitettua maalia tai yhdistettyä katto- ja seinämaalia, jota voi käyttää myös seiniin. Kun maalit ja maalaustarvikkeet ovat kunnossa, sujuvat maalaushommatkin mutkattomasti. Uudella maalilla koti saa uudenlaista arvokkuutta, joka saa koko kodin näyttämään upealta.

Panosta laadukkaisiin tarvikkeisiin ja maaleihin
Laadukkaat maalit ja maalaustarvikkeet ovat koko maalausurakan lähtökohta. Kun maalin laatuun voi luottaa, on varmaa, että se kestää lohkeilematta useiden vuosien ajan. Maalien ja maalaustarvikkeiden laajasta valikoimasta löydät kaikki työkalut ja muuhunkin rakentamiseen liittyvät tarvikkeet, kuten naulat ja ruuvit. Myös maalarinteippi, maalitela ja pensselit ovat tärkeä osa maalaamista. Kaikki nämä saat Byggmaxista edulliseen hintaan. Kun ostat kaiken yhdestä ja samasta osoitteesta, tulee sinun urakastasi helpompi, eikä sinun tarvitse kuluttaa aikaasi kaupoissa kiertelyyn. Tutustu siis kattavaan valikoimaan, josta löydät kaiken niin maalaamiseen kuin kaikkeen muuhunkin aina sisustamisesta rakentamiseen. Byggmax auttaa sinua maalausurakassasi, jotta sinä saisit toteuttaa unelmien kodin itsellesi ja koko perheellesi.

Kaikki maalit ja maalaustarvikkeet saat Byggmaxista
Monesti sanotaan, ettei hyvää ja halpaa olekaan. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä Byggmaxista saat maalit ja maalaustarvikkeet edulliseen hintaan. Laajasta valikoimasta löydät takuulla kaiken tarvitsemasi jotta niin sisä- kuin ulkoseinien maalaus onnistuisi näppärästi. Tule siis tekemään kannattavia ostoksia verkkomyymäläämme!

Rajaa hakua (0 aktiivista lajitteluperustetta)
Tuotteen tyyppi
Lajitteluperuste:
Saatavuus:

Lavan pantti

Lavapantti maksetaan takaisin, kun palautat lavan Byggmax-myymälään.

Vajaalavalisä

Vajaalavalisä on kustannus, jonka veloitamme kokonaisen lavan osittamisesta.