Maalit ja maalaustarvikkeet

Maalaustarvikkeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Onko aika tehdä pientä pintaremonttia? Puuttuuko osa tarvikkeista tai tarvitko uusia vanhojen tilalle? Vaikka vanhoja pensseleitä ja teloja olisi jo ennestään, maalitela kannattaa uusia uuden projektin alkaessa, jotta voit taata itsellesi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Uusi sivellinsetti takaa tasaisen ja siistin lopputuloksen
Ennenkuin aloitat maalausprojektisi, muistathan hankkia uudet maalaustarvikkeet. Etenkin uusi sivellinsetti on hyvä olla, jotta saat siisteimmän mahdollisen lopputuloksen. Vanhat siveltimet ja pensselit voivat jättää epätasaista jälkeä ja myös karvoja maalin pintaan. Uudet tarvikkeet kannattaa valita huolella ja panostaa laatuun, jotta voit olla tyytyväinen kättesi töihin. Myös maalin laadulla on väliä, joten tarvittaessa on hyvä pyytää neuvoja ammattitaitoisilta Byggmaxin työntekijöiltä, jotka auttavat sinua tuotteiden valinnassa. Oikeantyyppinen maali oikeaan tarkoitukseen tulee hankkia, jotta voit nauttia lopputuloksesta monta vuotta eteenpäin ilman että pinta halkeilee tai hilseilee. Eteenkin märkähuoneita maalatessa tulee olla tarkka, että valitsee oikean maalin. Muuten lopputulos voi olla kaikkea muuta kuin toivottua.

Tee se itse ja onnistut!
Kun on pienien tai suurien tee-se-itse-projektien aika, saat meiltä naulat ja ruuvit sekä maalaustarvikkeet. Näin onnistut varmasti projektissasi. Oli kyseessä sitten kaapin tekeminen tai uuden saunan rakentaminen, meiltä löydät varmasti kaikki tuotteet, jotta onnistut. Mikä sen hienompaa, kun katsella kättensä töitä ja tuntea ylpeyttä lopputuloksesta? Kaikki muistamme tunteen, kun saimme aikaiseksi ensimmäisen voiveitsen puutyötunnilla. Herätä tuo tunne uudelleen ja aloita oma projektisi jo tänään! Tarvittaessa voimme tarjota neuvoja materiaalivalinnassa tai projektin toteuttamisessa, jotta pääset alkuun. Voit tottakai myös piipahtaa ostoksille uudelleen projektin edetessä ja täydentää materiaalivarastoa sekä kysellä lisää neuvoja, mikäli niitä tarvitset. Uskomme kuitenkin, että asiakkaamme osaavat kaiken, mitä itse päättävät tehdä!

Maalaustarvikkeet moneen lähtöön Byggmaxilta
Hanki maalaustarvikkeet joka lähtöön Byggmaxilta! Tule valitsemaan juuri omaan projektiisi sopivat tuotteet meiltä! Autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet, jotta pääset toteuttamaan rakennusunelmasi!

Tuote 1-25 (199)

 1. Kuituvahvistettu nopeasti kuivuva itsetasoittuva lattiatasoite, 4-30mm
  Lattiatasoite 25kg
  Hinta alkaen
  19 95
 2. 10l, POISTOTUOTE
  Karkea Tasoite
  Hinta alkaen
  22 00
 3. Vesipohjainen korjaustasoite, kutistumaton, ultrakevyt, 1l
  Kevyttasoite
  Hinta alkaen
  10 95
 4. 12 l, kevyttasoite, POISTOTUOTE
  Telattava tasoite, Medium
  Hinta alkaen
  23 00
 5. 0,9L, liuotinohenteinen
  Lattiamaali harmaa Harmaa
  Hinta alkaen
  19 90
 6. Lattioiden esikäsittelyyn ennen lattiatasoitetta, 1l
  Lattiaprimer 1l
  Hinta alkaen
  9 25
 7. Akryylimassa, valkoinen, 300ml
  Lateksimassa Valkoinen
  Hinta alkaen
  1 95
 8. Lasikuitutapetti, 2-laatu, POISTOTUOTE
  Lasikuitutapetti
  Hinta alkaen
  1 35
 9. Sementtipohjainen korjausjauhe sokkelin korjaukseen/paikkaukseen, 2,5kg
  Korjausmassa
  Hinta alkaen
  14 95
 10. Saunavaha Kirkas
  Hinta alkaen
  11 90
 11. Rakennus- ja Saniteettisilikoni Illbruck Läpinäkyvä
  Hinta alkaen
  8 45
 12. Valkoinen, 300ml
  Akryylimassa Illbruck
  Hinta alkaen
  3 45
 13. Tasainen, 25m
  Lasikuitutapetti
  Hinta alkaen
  19 95
 14. Tasoitetapetti
  Hinta alkaen
  52 39
 15. Lattiansuojapahvi
  Hinta alkaen
  8 99
 16. 30x30mm, 2m, POISTOTUOTE
  Tasoitesulkulista
  Hinta alkaen
  4 49

Tuote 1-25 (199)