Muut Ruuvit

Muut ruuvit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Jos tarvitset järeää kiinnitystä mihin tahansa kohteeseen, olet tullut oikeaan paikkaan. Karmiruuvi sopii karmin asennukseen, ankkuriruuvi varmaan kiinnitykseen sekä kipsi- ja lastulevyruuvi seinän rakentamiseen. Löydät koko monipuolisen valikoiman meiltä.

Suunniteltu järeään kiinnitykseen
Byggmax tarjoaa niin ankkuriruuvit kuin muut ruuvit. Ankkuriruuvi sopii vaativaankin kiinnittämiseen. Se on tavallista naulaa parempi ja takaa lujemman kiinnityksen. Lisäksi se on helposti irrotettavissa ruuvinvääntimellä toisin kuin tavallinen naula. Tee-se-itse-mies voisi käyttää näitä vaikkapa terassin pystytykseen johonkin rauhalliseen paikkaan. Valitse kesämökkitontiltasi sopiva järvimaisema, hanki tarvikkeet ja pystytä siihen terassi kestopuulaudasta. Sillä saat aikaiseksi varmasti toimivan kesänviettopaikan, joka kestää vuosikausia. Itse tehdyllä terassilla on mukava juoda kahvit kesäisen auringon alla kuunnellen linnunlaulua. Tai miksi et voisi istua siinä iltatuimaan katsellen auringonlaskua ja vaikkapa samalla narrata kaloja. Byggmaxin rakennustarvikkeet mahdollistavat monenlaista kesämökillä rakentamista niin sisällä kuin ulkonakin. Jos bongailet rakentamaltasi terassilta lintuja, niin miksi et rakentaisi vaikka telkänpönttöä telkkien pesimistä varten.

Itse tehty on aina mieluinen
Kun suunnittelet ulkorakentamista, kuten talon ulkoverhoilua, aidan tai paalujen pystytystä tai vaikkapa terassin rakentamista, vaaditaan Suomen olosuhteissa materiaaleilta hyvää säänkestävyyttä. Silloin kotimainen puutavara on oikea valinta. Sen laatu on kehitetty kestämään koviakin olosuhteita. Esimerkiksi kotimaisesta puusta rakennettu talon ulkoverhoilu ei lahoa, ja se on viisi kertaa kestävämpi kuin tavallinen lautaverhoilu. Lisäksi se säilyttää värinsä pitkään. Byggmaxilta löydät kiinnitystarvikkeet ja muut ruuvit vaativiinkin kohteisiin, kuten ulkoverhoiluun. Silloin kun rakentamis- tai korjausprojektissa tarvitaan jämerää tavaraa, on suuntana Byggmax. Meiltä saat myös esimerkiksi rimat, tolpat kuin muutkin tarvittavat tarvikkeet ulkovuorauspaneelien lisäksi. Sinun tehtäväksesi jää vain rakentaa mieleisesi terassi tai vaikka kokonainen talo niin halutessasi.

Muut ruuvit nikkarointiin ja rakentamiseen Byggmaxilta
Muut ruuvit -kategoriasta löytyy kattavasti kiinnikkeitä kaikkeen rakentamiseen niin sisällä kuin ulkona. Tee tilaus, niin autamme sinua toteuttamaan unelmasi. Meiltä saat laatua järkevään hintaan.

Tuote 1-24 (111)

 1. Hinta alkaen
  29   /kpl
 2. Hinta alkaen
  12 95 /kpl
 3. Hinta alkaen
  9 99 /kpl
 4. Hinta alkaen
  9 95 /kg
 5. 2 35 /kpl
 6. Hinta alkaen
  0 93 /kpl
 7. 4 99 /kpl
 8. Hinta alkaen
  2 49 /kpl
 9. Hinta alkaen
  1 99 /kpl
 10. Hinta alkaen
  9 95 /kg
 11. Hinta alkaen
  4 43 /kpl
 12. Hinta alkaen
  13 95 /kpl
 13. 2 35 /kpl
 14. Hinta alkaen
  9 95 /kg
 15. Hinta alkaen
  9 95 /kg
 16. 3 99 /kpl
 17. Hinta alkaen
  9 95 /kg
 18. 2 35 /kpl
 19. Hinta alkaen
  8 45 /kpl
 20. Hinta alkaen
  26 95 /kpl
 21. Hinta alkaen
  1 99 /kpl
 22. Hinta alkaen
  0 69 /kpl
 23. Hinta alkaen
  1 49 /kpl
 24. Hinta alkaen
  2 49 /kpl

Tuote 1-24 (111)