Tikkaat ja rakennustelineet

Rakennustelineet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Yltääksesi korkealle tarvitset turvalliset ja tukevat tikkaat. Rännien kiinnittäminen tai kattojen uusiminen ei voisi olla helpompaa. Valikoimastamme löytyy niin taso-, talous- kuin jatkotikkaatkin, jotta työntekosi helpottuisi.

Laadukkaiden tikkaiden avulla pääset korkeuksiin turvallisesti
Kattolistojen tai rännien kiinnittämiseen tarvitaan tukevat mutta kestävät tikkaat ja telineet. Jatkotikkaat ovat ystäväsi, kun tarvitset lisää pituutta. Tikkaiden molemmat osat on valmistettu kestävästä, mutta kevyestä, materiaalista. Tikkaiden osat voidaan erottaa toisistaan, jolloin ne voidaan varastoida vaikkapa autotalliin seinustalle. Kaikkiin projekteihin tikkaat eivät välttämättä ole paras ratkaisu. Jos kaipaat enemmän liikkumavaraa korkeuksissa, kannattaa pohtia rakennustelineiden hankintaa. Laadukkaat ja tukevat rakennustelineet luovat turvallisen työympäristön, vaikka kyseessä olisi yksinkertainen maalausprojekti tai vaikka katon asennus terassille. Rakennustelineitä voidaan myös käyttää sisätiloissa, missä niitä on helppo liikuttaa paikasta toiseen pyörien avulla. Tutustu siis valikoimaamme ja hanki omien tarpeidesi mukaiset tikkaat tai telineet verkkokaupastamme jo tänään.

Laadukkaat telineet auttavat monissa remonteissa
Laadukkaat, tukevat ja turvalliset rakennustelineet helpottavat esimerkiksi kattoremonttia. Byggmaxilta löydät erilaiset telineet, joita voit laajentaa tarpeittesi mukaan. Ota kuitenkin huomioon telineitä laajentaessasi, että pakkaukset pitää ostaa ja liittää toisiinsa tietyssä järjestyksessä. Et myöskään voi jättää ainuttakaan pakkausta väliin, koska se voi aiheuttaa vaaratilanteita. Voit myös hankkia kaidepakkauksen rakennustelineisiisi maksimoidaksesi omasi ja muiden turvallisuuden. Jos olet suunnittelemassa vaikkapa kattoremonttia tai katon asennusta, sinun kannattaa tutustua telinevalikoimaamme. Meiltä löydät myös katot, joilla voit uusia talosi ulkonäköä. Esimerkiksi peltikattoa löytyy monessa eri muodossa, kuten aaltopeltinä, kattotiiltä jäljittelevänä ja tasaisena peltinä. Peltikatot ovat myös hyvin helppoja asentaa paikoilleen ja ne soveltuvat kattoihin, joiden kaltevuus on alle 22 astetta.

Luotettavat rakennustelineet nopeasti Byggmaxilta
Luotettavat, laadukkaat ja turvalliset rakennustelineet saat Byggmaxilta. Hanki korkeuksissa tapahtuviin projekteihisi turvalliset telineet meiltä. Työskentelysi on uudella tasolla ja täysin turvattu. Meidän kanssamme onnistut kaikissa projekteissasi.

Näytä enemmän
Suodata

13 Tulokset

Järjestä
JanLa
10 askelmaa, polttomaalattu musta
alkaen 93 95  € /kpl
Telesteps
3m, Helppo pituuden säätö
alkaen 169  € /kpl
4,9m Tikli-Hobby, 2-osainen
JanLa
Suorille profiileille, polttomaalattu musta
alkaen 169  € /kpl
JanLa
Tiilikuvioprofiileille, polttomaalattu musta
alkaen 169  € /kpl
JanLa
Seinätikkaan asennussarja, polttomaalattu musta
alkaen 149  € /kpl
JanLa
3m tikkaalle, polttomaalattu musta
alkaen 38 95  € /kpl
JanLa
3m tikkaalle, musta
alkaen 59 95  € /kpl
6-askelmainen, kotelolla
alkaen 74 95  €
KWB
alkaen 19 95  € /kpl
JanLa
Musta
alkaen 59 95  € /kpl
3-askelmainen, Tikli Hobby
alkaen 42 95  €
JanLa
Kattosiltaan, Polttomaalattu musta
alkaen 19 45  € /kpl