Dyckert valkoinen

Tuotenumero: 22417
Soveltuu listoihin ja puutöihin sisätiloissa.
Koot: 40 x 1,7 mm ja 50 x 2,0 mm.
Näytä enemmän
Pituus:
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Dyckert valkoinen

Naula vai ruuvi

Nauloja ja ruuveja on tarjolla lähes kaikkiin mahdollisiin tarkoituksiin. Yleisesti voidaan sanoa, että ruuvit ovat nauloja käytössä äänettömänpiä, ne liikkuvat nauloja vähemmän ja niiden virheitä on helpompi korjata. Toisaalta ruuvit ovat usein kalliimpia kuin naulat ja niiden kiinnittämiseen tarvitaan ruuvinväännintä. Jollet tiedä, mikä naula/ruuvi soveltuu käyttämääsi materiaaliin, kysy neuvoa osaavammalta.

Ominaisuudet

Dyckert-nauloja käytetään kun naulauksen halutaan olevan mahdollisimman huomaamaton. Naulassa on pieni kartiokanta ja rihlattu varsi ja se voidaan naulata niin syvälle puuhun ettei kanta jää näkyviin. Dyckert-naula soveltuu parhaiten käytettäväksi puuviimeistelyyn sisätiloissa, kuten ikkunan- ja ovenpieliin sekä jalka- ja kattolistohin.

Muistettavaa

Parhaan mahdollisen kiinnittyvyyden takaamiseksi naulattaessa puuta puuhun on naulan työnnyttävä alustaan vähintään 2,5 kertaa kiinnitettävän materiaalin paksuuden verran. Jos alusta ei ole tähän riittävän paksu etkä halua taivuttaa nauloja, voit käyttää ruuveja. Ruuvattaessa pääsääntönä on, että ruuvin on oltava kaksi kertaa niin pitkä kuin kiinnitettävän materiaalin paksuus.

Ulkoasennukseen tarvitaan yleensä kuumasinkittyjä nauloja. Muihin kovalle kulutukselle altistuviin paikkoihin on syytä valita ruostumattomat naulat. Vältä eri metallien sekoittamista keskenään äläkä käytä esim. kevytmetallinauloja kuparilevyssä.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 01925040171V